Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Kokos aug apenītes!

* Evelīna (2 gadi), piegājusi pie upeņu krūma, mēģina atcerēties, kā tās ogas sauc: "Kas tās par avenītēm? Ā, laikam apenītes!" * Evelīna (2 gadi) met vannā ābolus un komentē: "Tārpi aiziet mazgāties!" * Evelīna (5 gadi), tērpusies rozā jaciņā, ar mammu nāk mājās no bērnudārza. Pēkšņi sāk līt lietus. Evelīna jautā: "Kāpēc Dieviņš mani laista? Vai viņ&sc

Skatīt visus jokus

        

Receptes » Siltie ēdieni

Tomāti, cukīni un baklažāni ar rīsiem

Recepte / Siltie ēdieni | Skatījumi 11994

 
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Rīsi 130 g
2. Sāls 3/4 tējk.
3. Ūdens 400 g
4. Tomāti 4 - 5 gab
5. Cukinī 1 gab
6. Baklažāns 1 gab
7. Sīpols 1 gab
8. svaiga čili paprika 1 gab
9. Eļļa 2 ēd.k.
10. Sāls 1/2 tējk.
11. Melnie pipari 1/4 tējk.
12. Ķiploka daiviņa 1 gab
13. Tomātu biezenis 2 ēd.k.
14. Buljons 100 g

Rīsus sālsūdenī vāra 15 - 20 minūtes. Tomātus, cukīni un baklažānu noskalo. Sīpolu nomizo. Čili papriku noskalo, izņem sēkliņas. Tomātus sagriež lielos gabalos. Cukīni un baklažānu gareniski pāršķeļ, sagriež šķēlītēs. Sīpolu sasmalcina, čili papriku sagriež sloksnītēs. Visus dārzeņus, izņemot tomātus, dažas minūtes cep katlā sakarsētā eļļā. Pievieno sāli, piparus un izspiestu ķiploku. Iemaisa tomātu biezeni, pielej buljonu. Sautē apmēram 5 minūtes. Dārzeņiem pievieno rīsus un tomātu gabalus. Ēdienu uzkarsē. Sautējumu pasniedz ar maizi un svaigu dārzeņu salātiem.

Svaigos tomātus var aizstāt ar 5 - 6 konservētiem tomātiem. Tomātus sagriež un ar visu marinādi iemaisa rīsos.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 7. aug 14:00



 

LAPAS KARTE