Rasols - padomjlaiku svētku ēdiens. Gatavošana pa soļiem

Rasols - padomjlaiku svētku ēdiens. Gatavošana pa soļiem

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

  • Ar mizu vārīti kartupeļi - 1.kg
  • Marinēti gurķi - 480.ml burciņa
  • Burkāni - 500.g
  • Zaļie zirnīši
  • doktora desa - 800.g
  • Olas - 8.gab
  • Majonēze - 500.ml
  • Sāls

 

Pagatavošana

Mūsmājās uz jebkādiem svētkiem galda būs rasols. Tad ieskatāmies, kā mēs to gatavojam.
Vārīti, nomizoti, sīki sagriezti kartupeļi 1kg; vāriti, sīki sagriezti burkāni 500g. 
Doktora desa 800 g - sagriežam sīkos kubiņos

Marinēti gurķi, jo sīkāk sagriezti, jo garšīgāk - 480 ml burciņa.

Reklāma
Reklāma

Vārītas, rīvētas olas - kādas 8 gab.

Maza buņdžina zaļie zirnīši.

Pieliekam majonēzi, samaisām. Ja ir vajadzība, pievieno sāli. Majonēze - 500 ml minimums, un tad jau jāskatās, kada konsistence ir sanākusi.

Visu izmaisām. Gatavs!