Kokosriekstu bumbiņas šokolādē. Gatavošana pa soļiem
Saldummīļi nevarēs turēties pretī.
Sastāvdaļas
- Kokosa skaidiņas – 300 g
- Sviests – 80 g
- Šokolāde – 300 g
- Saldais krējums – 200 ml
- Cukurs – 80 g
Pagatavošana
- Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.
- Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidam, lai atdziest un liekam uz 1stundu ledusskapī.
- Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.
- Izkausējam šokolādi un katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.
- Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.
Lūk, mūsu gardais našķis gatavs!
Recepti iesūtīja Serjoga, Maikliņš un Natalija, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībnieki