Vai zini, ar cik vīriešiem jāpārguļ pirms kāzām?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Vai laulība var ilgstoši un laimīgi pastāvēt, ja pirms tās nav bijuši neskaitāmi seksuāli piedzīvojumi ar tik pat daudz vīriešiem? Neizpratnē ir kāda portālā mammam.lv/tetiem.lv reģistrējusies sieviete.

Esmu pārliecināta par sevi un savu vīru. Piestrādājam gan pie attiecībām, pie ģimenes un vēl jo vairāk – pie seksa, jo zinām, ka rutīna un vienveidība mūs sagraus.

FOTO: Shutterstock.com

Esmu pārliecināta par sevi un savu vīru. Piestrādājam gan pie attiecībām, pie ģimenes un vēl jo vairāk – pie seksa, jo zinām, ka rutīna un vienveidība mūs sagraus.

"Esmu izglītota, precēta sieviete, man ir vīrs, bērns un labklājība, esam prom no LV un palēnām nostabilizējam savu dzīvi šeit, tālumā. Kopā ar vīru mums rit jau septītais gads, bet precējušies esam četrus. Lieta tāda, ka ar vīru iepazinos universitātē, iemīlējāmies un no pirmā studijas gada esam kopā. Viņš zina kas ir attiecības ar meiteni, un , protams, es jau arī neesmu bijusi zemē metama, tikai man ar puišiem attiecības neaizgāja līdz gultai. Ne jau tāpēc, ka esmu briesmīga vai sēdēju mājās kā piepe, bet man tad to negribējās. Gandrīz, kā pasakās – nejutu, ka kāds ir īstais, ar ko vēlētos to īpašo tuvību.


Nekaunos, ka nevainību zaudēju deviņpadsmit gados. Es sajutu, ka tas ir VIŅŠ, un ir ok. Līdz šim par to neaizdomājos ļoti, bet pāris dienas atpakaļ mēs ar ģimeni bijām ciemos, un ar namatēvu bija dažādas diskusijas, aizgāja līdz tēmām par ģimeni, attiecībām un studijas laikiem. UN tad sarunas laikā es, ka man vīrs ir pirmais un vienīgais vīrietis gultā, un man ir labi. Un tad tika izteikts viņa viedoklis, ka sekss tikai ar vienu vienīgo un vēl laulības ar laiku izjūk, jo gribas pamēģināt taču kā tam citam vīrietim viss sanāk.

Vai mani interese citi vīrieši? Jā, man patīk ar viņiem kontaktēties, pakoķetēt, bet zinu, ka nevēlos neko vairāk.

Reklāma
Reklāma

Un, ja tam citam sanāk labāk nekā vīram, tad ir vel štruntīgāk, jo sāc pārmest sev par to, ka esi niekojusi šos gadus kopa ar vienu vīrieti, un nezini, kā tas ir – gūt baudu no cita vīrieša. Un ka pirms laulībām, der pamēģināt citas bikses, pirms iegādāties un valkāt tikai šīs vienas!
Es biju apstulbusi, jo esmu pārliecināta par sevi un savu vīru. Piestrādājam gan pie attiecībām, pie ģimenes un vēl jo vairāk – pie seksa, jo zinām, ka rutīna un vienveidība mūs sagraus.
Runājot par namatēvu, viņš ir cilvēks, kurš ļoti uzspiež savu viedokli, un viņam ir grūti ar tiem cilvēkiem, kuriem ir savs. Tas vakars mums pagāja ļoti karstās diskusijās...

 Es nezinu, kas vairāk mani uztrauc. Tas, ka esmu par to sakusi aizdomāties, vai tas, ka esmu pārliecināta par sevi un savu ģimeni.
Vai mani interese citi vīrieši? Jā, man patīk ar viņiem kontaktēties, pakoķetēt, bet zinu, ka nevēlos neko vairāk.


Vai man ir vai bijušās simpātijas pret kādu citu? Nenoliegšu, jā, bet tas arī viss…
Vienkārši gribu, ar kādu aprunāties, kā šo situāciju redz no malas. Vai kādai ir vai bijis kaut kas līdzigs..?"

Saistītie raksti