Pēc vīrieša izskata var spriest, kāds viņš ir seksā?

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Līdztekus hormonālajiem faktoriem, kurus, uzmetot vien skatu, diez vai varēsi noteikt, ir dažas pazīmes, protams, nosacīti objektīvas, kas palīdzēs tev minēt, cik stipra vēlme un cik labas spējas viņam ir seksā.

Diemžēl klasiskajā medicīnā nepastāv sakarības starp deguna, pirkstu vai jebkādu citu ķermeņa daļu parametriem un peņa izmēru.

FOTO: Shutterstock.com

Diemžēl klasiskajā medicīnā nepastāv sakarības starp deguna, pirkstu vai jebkādu citu ķermeņa daļu parametriem un peņa izmēru.

•  tumšo matu īpašnieki, visticamāk, ir gatavāki mīlas priekiem vairāk nekā blondie;
•  īsie ir sparīgāki nekā garie;
•  tievie ir gatavāki seksam nekā resnie;
•  jo siltāka zeme, jo seksīgāki tās puiši.

Taču, akli sekojot mītam – jo lielāks loceklis, jo izcilāks seksā, nez kur izgudrotas vēl dažas ārējas likumsakarības, kas it kā palīdz noteikt, cik tad garš un apjomīgs ir vīrieša rīks. Nu, piemēram:
1.  Vīrieša loceklis erekcijas laikā atbilst trim viņa deguna garumiem.
2.  Ja vīrietim ir resni pirksti, tad arī viņa „darbarīks” nebūs no tievajiem.
3.  Jo garāki pirksti, jo garāks penis.
Diemžēl klasiskajā medicīnā nepastāv sakarības starp deguna, pirkstu vai jebkādu citu ķermeņa daļu parametriem un peņa izmēru. Proti, pēc to izskata tu laikam tomēr netiksi gudra, kas viņam paslēpts aiz rāvējslēdzēja.

Kas jāzina par vīrieša locekli
Optimāls un tavam organismam atbilstīgs ir vīrieša loceklis, kas erekcijas laikā ir 20 centimetru garš. Interesanti, ka daiļais dzimums maldās attiecībā uz tīkamāko izmēru – to pierāda iepirkšanās intīmpreču veikalos. Pirmo vibratoru parasti izvēlas par diviem, trim izmēriem lielāku. Tik pēc tam atgriežas, lai iegādātos krietni mazāku un komfortablāku. „Ejošie” izmēri ir: 18 – 23 cm garumā un 3,5 – 5 cm diametrā. Starp citu, vidējais attālums no mazajām kaunuma lūpām līdz dzemdei ir 8 cm un tikai retu reizi tas ir lielāks par 10 – 11 cm. Tāpēc ginekologi uzstāj – arī tiem, kam mazi locekļi, nav ne vainas, jo pietiek taču tikai ar 8 cm. Tas vien nozīmē – vairāk jāsatraucas no dabas dāsni apveltītajiem. Bet arī te bēda maza. Kaut arī gadījumi, kad kādam ir par garu, bet kādai par īsu, ir reti (aptuveni 1% pāru), radītas speciālas uzmavas vīriešiem, kas ļaus netraucēti mīlēties.

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma