Izzināt pasauli aicina daudzpusīgi attīstošais bērnu centrs "Little More"

3-5 gadus veciem bērniem kļūt par radošu personību, attīstot sevī talantus un angļu valodas prasmes, palīdzēs daudzpusīgi attīstošais bērnu centrs Little More.

Radoši izzinām pasauli. Foto: Little More

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radoši izzinām pasauli. Foto: Little More

Profesionāli darbojoties vairāk kā 16 gadu garumā, Little More ieguvis lieliskus sasniegumus darbā ar pirmsskolas vecuma bērniem, mācot angļu valodu, to nostiprinot sestdienas angļu valodas klubiņos un angļu valodas vasaras skoliņās. Bērnos tiek veicināta daudzpusīga personības izaugsme, ņemot vērā katra bērna individualitāti, jo Little More darbības prioritāte ir bērns un tā vajadzības.

Tieši šobrīd Little More gaida mazos pasaules izzinātājus rīta skoliņā „Četri gadalaiki”!

Rīta skoliņas programma veidota balstoties uz Montesori, Piažē un humānās pedagoģijas pamatlicēju idejām. Bērniem brīvā formā, rotaļu veidā tiek veicināta fiziskā, emocionālā un intelektuālā attīstība, ņemot vērā bērna vajadzību apzināties savu „es”, savas spējas, vajadzību spēlēties, sapņot un iztēloties.

Tieši šobrīd Little More gaida mazos pasaules izzinātājus rīta skoliņā „Četri gadalaiki”!

Little More izstrādātajā programmā katras dienas nodarbības tiek iedalītas piecos posmos, liekot uzsvaru uz:

  • maņu attīstīšanu (darbojoties ar mālu, smiltīm, ūdeni, veicot dažādus rokdarbus, arī iegūstot pirmās iemaņas mājturībā u.c.);
  • ritma izjūtas attīstīšanu;
  • intelekta attīstīšanu (prāta spēles, cipariņu mācība, skaitīšana un atņemšana, iepazīšanās ar ģeometriskajām figūrām);
  • muzikālo dotību attīstīšanu (iepazīšanās ar mūzikas instrumentiem un mūzikas žanriem, ritma izjūtas attīstīšana, dziesmu dziedāšana);
  • angļu valodu (angļu valodas pamatu apguve, izmantojot ilgā praksē pārbaudītu metodiku).

Reklāma
Reklāma

 

Tā kā nodarbības notiek brīvā formā, izmantojot radošuma pieeju, Little More rīta skoliņa palīdzēs attīstīt tieši tava bērna lielākos talantus, apgūt lietas un izzināt pasauli caur aizraujošām rotaļām.

Rīta skoliņa durvis vērs vaļā jau 3. septembrī.



Iepazīsti tuvāk Little More radošo dzīvi un kļūsti par tās daļu: t.67845145, mob.t. 29428249, littlemore@littlemore.lv, www.littlemore.lv.