Viens, divi, trīs - bērniņš gatavs!

Kā rodas bērni? Viens, divi, trīs – un gatavs! Savu pieredzi apraksta Anna.
Un kāds ir tavs mīlas stāsts?

FOTO: Agnis Šmits

Un kāds ir tavs mīlas stāsts?

 

“Viss iesākās draugiem.lv, dzīvē nebijām tikušies ne reizi, kad jau nebija iedomājamas dienas un naktis bez sarakstes “Skype”, “Draugiem.lv” vai caur īsziņām. Pienāca diena, kad izlēmām - ir jāsatiekas. Saskrējāmies uz kādām 5 minūtēm, ja pat ne mazāk, jo man bija jāsteidzas uz lekcijām. No tā brīža palikām kopā. Bija savādas izjūtas, paskatoties viņam acīs - kā strāva cauri izgāja. Vēlāk viņš stāstīja, ka viņam bija kas līdzīgs. 

 

Uzsākām kopdzīvi un ķērāmies pie darba – bērniņa!

Sākām dzīvot kopā  pēc 2 nedēļu randiņiem. Likās - viņš ir mans īstais. Arī viņam jau prātā bija tas, kā varētu izskatīties mūsu tālākā dzīve. Neilgi pēc tam, kad sākām dzīvot kopā - izlēmām, ka gribam bērniņu. Nepārdomāti, spontāni. Ķērāmies klāt darbam. Kā nesanāca, tā nesanāca, bet tieši tad, kad abi atslābām  - peciņa pieteicās. Tieši tad, kad teicām - nu vēl 3 reizes pamēģināsim un viss - būs būs, nebūs - nebūs. Un bija! Trīs ar pusi mēnešus pēc pirmās tikšanās reizes mēs jau gaidījām mūsu mazuli. Laimīgi, nepacietīgi! 

Trīs ar pusi mēnešus pēc pirmās tikšanās reizes mēs jau gaidījām mūsu mazuli. Laimīgi, nepacietīgi!

 

Otrs mazulis piesakās, dzīvojot ārzemēs

Reklāma
Reklāma

Tā kā gribējām mazajai nodrošināt kārtīgu dzīvi - izlēmām par labu tam, ka studijas turpināsim tālmācībā un dosimies uz ārzemēm. Un tā arī notika.

Kad jau bijām iedzīvojušies, - mazās pirmajā dzimšanas dienā, kas bija tieši tas datums, kad pirmo reizi tikāmies, izlēmām, ka gribam vēl vienu mazo, bet šoreiz jau uzreiz izlēmām - 3 reizes mēģināsim un kā būs, tā būs.  Un atkal - bija! Tad nu sākām gaidīt otru rupucīti - otru meitiņu.

 

Tagad jau mazās ir paaugušās. Joprojām esam laimīgi kopā. Joprojām dzīvojam ārpus Latvijas. Tās "3 reizes" mēs atceramies ar smaidu uz lūpām. Kad mazās negrib kaut ko darīt, tad mēs skaitām līdz 3 un viņas vienmēr izdara to, kas nepieciešams. Un atkal - ar vīru saskatāmies, pasmaidām, jo laikam tas 3 kā īpaši uz viņām iespaidojas  - pats no sevis! Jo, ja vajadzīgo neizdarītu - mēs abi smaidot mazās samīļotu un to izdarītu kopā.

1.....2.....3!

 

Iesūtījusi Anna