Vīrieša pirmā randiņa veiksmes krāsas ir violeta vai balta. Kā ar pārējām krāsām?

Pirmo randiņu var sabojāt tūkstošiem sīkumu. Kā zināms, visi cilvēki ir atšķirīgi un tāpēc arī cerības, kas viņa sasaista attiecībā pret jauno partneri, arī atškiras. Sieviešu skatījumā, izvēloties partneri, tomēr ir ļoti svarīgs partnera ārējais izskats. Psihologu pētījumi Lielbritābnijā pierāda, ka vairumā gadījumu - ap 60%sieviešu neies uz randiņu ar vīrieti, ja viņām nepatīk, kā vīrietis ģērbies. 70% izdarīs to pašu nepareizas frizūras dēļ, bet 9% sieviešu svarīgi ir vīrieša apavi.
 Ir divi varianti krāsu izvēlē, kas patiks vairumam sieviešu, kuras tiksies pirmajā randiņa ar vīrieti. Lai atstātu labvēlīgu iespaidu pirmajā randiņā uz savu partneri, vīrietim būtu ieteicams izvēlēties divas apģērba krāsas - baltu vai violetu.

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Ir divi varianti krāsu izvēlē, kas patiks vairumam sieviešu, kuras tiksies pirmajā randiņa ar vīrieti. Lai atstātu labvēlīgu iespaidu pirmajā randiņā uz savu partneri, vīrietim būtu ieteicams izvēlēties divas apģērba krāsas - baltu vai violetu.

 

Violets krekls - vīrieša veiksmes simbols pirmajam randiņam

Bet kā tas attiecas uz apģērba krāsu? Ir divi varianti krāsu izvēlē, kas patiks vairumam sieviešu, kuras tiksies pirmajā randiņa ar vīrieti. Lai atstātu labvēlīgu iespaidu pirmajā randiņā uz savu partneri, vīrietim būtu ieteicams izvēlēties divas apģērba krāsas - baltu vai violetu, iesaka krāsu terapijas speciāliste Elizabete Ozola.

 

Ja vīrietis vēlas, lai pirmais randiņš ar sievieti noritētu veiksmīgi, var uzvilkt violetu kreklu. Daudzas sievietes ir ar mieru iet uz randiņu ar stiprā dzimuma pārstāvi, kurš uzvilcis violetu kreklu. Turklāt interesanti, ka pārējās kvalitātes viņas neinteresē. Viss slēpjas krāsas maģijā.

 

Kāpēc tieši violets krekls? Viss nav tik vienkārši, norāda speciāliste. Savulaik zinātnieki, pētot krāsu ietekmi, nonāca pie secinājuma: sievietēm visas violetā krāsas ir tas pats, kas vīrietim sarkanā. Protams, tā sievietēs nemodina agresiju, bet tomēr asociējas ar kaut ko īpaši pievilcīgu. Tas viss notiek zemapziņas līmenī. Sieviete dzīvē var nevalkāt violetu krāsu, vienlaikus viņas rokas somiņā atradīsies kāds sīkums violetas krāsas tonī.

 

Reklāma
Reklāma

Interesanti kā raksturo violeto krāsu Lišera tests, ar kura palīdzību nosaka cilvēka psiholoģiskās īpatnības: violetais asociējas ar kaut ko erotiski maģisku, tieksmi apburt, jutekliskumu, iespaidojamību. Tāds vīrietis noteikti neliks vilties sievietei. Iespējams, viņš ne visai labi der stabilām ģimenes attiecībām, toties neaizmirstami iespaidi no komunikācijas ar viņu garantēti.

 

E.Ozola gan atzīst, ka ne visi stiprā dzimuma pārstāvji būs ar mieru uzvilkt violetu kreklu, tāda krāsa ir jāprot valkāt. Un tomēr, ja vajag apburt to pašu vienīgo un neatkārtojamo, tad ir vērts pamēģināt.

 

Otra veiksmes atslēdziņa - baltā krāsa

Otrs ne mazāk veiksmīgs variants ir baltā krāsa. Lai arī sievietes ir prasīgas pret vīrieša ārējo izskatu, viņam patiks klasisks variants ar baltu vai gaišu kreklu, jo tad, kad sieviete redz savā priekšā vīrieti baltā kreklā, viņa intuitīvi saprot, ka viņš ir tradicionālo vērtību atbalstītājs. Tas savukārt nozīmē, ka vīrietis atbalsta arī ģimenes radīšanu, un varētu būt potenciālā vīra  kandidāts.

No otras puses, klasisks balts krekls pirmajā randiņā - tas ir kā signāls, ka tavā priekšā ir "tīra, balta lapa". Tāds personāžs visticamāk nav izlutināts ar sieviešu uzmanību un nav prasmīgs to pavedinātājs. Tas nozīmē, ka tagadējā partnere var viņam kļūt par skolotāju. Pēc tam, kad kaislības rimsies un viss ievirzīsies ģimenes gultnē, sieva pakoriģēs garderobi.