Draugs nemitīgi sazinās ar ex draudzeni. Kā lai no viņas tiek vaļā?

"Problēma šoreiz ir manā puisī, kurš attiecību sākumā man stāstīja par savu ex draudzeni, kura viņu ļoti sāpināja, piekrāpa, piesmēja. Un viņš arī teica, ka nekad vairs nevēlas viņu redzēt un ar viņu kontaktēties. BET! Līdz vienam jaukam vakaram, kad atradu čatiņu pavisam nejauši ar viņa bijušo meiteni..." savu sirdāpi portālam mammamuntetiem.lv uztic kāda lasītāja.

FOTO: BlackDiamondPhotography.ie

 

"Esmu kopā ar savu jauno draugu pusgadu, bet vēl aizvien sirdī mazliet tomēr kremt iepriekšējās attiecības, visi pārdzīvojumi un pāridarījumi. Visu laiku gribās salīdzināt.
Tāpēc varbūt vēl neesmu pieradusi, ka nu viss ir savādāk un ir sākusies jauna dzīve, tāpēc nemāku "piebremzēt" un domāju, ka visi vīrieši ir vienā maisā metami.

...lietojot šīs smaržas, tas būtu gluži tas pats, kā es uzaicinātu savu bijušo vīru uz apakšveļas veikalu palīdzēt man izvēlēties komplektiņu, kurš manam puisim varētu patikt...

Bet problēma šoreiz ir manā puisī, kurš attiecību sākumā man stāstīja par savu ex draudzeni, kura viņu ļoti sāpināja, piekrāpa, piesmēja. Un viņš arī teica, ka nekad vairs nevēlas viņu redzēt un ar viņu kontaktēties. BET! Līdz vienam jaukam vakaram, kad atradu čatiņu pavisam nejauši ar viņa bijušo meiteni. Viņi sarakstās līdz vēlai naktij, sazvanās (mēs nedzīvojam kopā), vienlaikus man saka, ka saldi čuč, bet patiesībā tarkšķ ar viņu līdz 4 rītā. Vienreiz naktī aizbrauca pie viņas. Bet visas sarakstes stāv vaļā, un viņš man teica - uzticies man, ja es ko no tevis slēptu, tad neatstātu vaļā visus sociālos tīklus.. Bet šis princips man galīgi nepatīk. Labi, varbūt man mazliet "jāatlaiž", bet kaut ko nesaprotu... 

Reklāma
Reklāma

Tiešām superīgs vīrietis, bet, atklājot šo faktu, es kaut kā aplauzos.

Viņš pēc horoskopa ir Dvīnis. Vai Dvīņi tādi ir, ka saka vienu un dara pavisam ko citu? Dažbrīd jūtos viņam kā piegulētāja. Vakar, kad viņš jau saldi čučēja, tā maita viņam rakstīja, uz ko es atbildēju, ka viņa šeit nav. Varbūt nevajadzēja, negribu, lai viņš padomā, ka esmu kaut kāda psihopāte un neesmu arī neko teikusi viņam, ka man tas nepatīk. Bet vai vajag? Kā jūs domājat?

Tiešām superīgs vīrietis, bet, atklājot šo faktu, es kaut kā aplauzos. Tu saki, ka nevēlies redzēt cilvēku, kurš tevi sāpinājis, bet tajā pat laikā saraksties ar sms un skype. 

Es nesaprotu, kā no tās meitenes lai tiek vaļā, viņa pati viņam visu laiku uzplijas. Nesaprotu. Man tiešām viņš ļoti patīk, bet dikti sāpīgi. Viņš caur viņu man uz Ziemassvētkiem pasūtīja dāvanu - smaržas. Un es tad pie sevis domāju, - lietojot šīs smaržas, tas būtu gluži tas pats, kā es uzaicinātu savu bijušo vīru uz apakšveļas veikalu palīdzēt man izvēlēties komplektiņu, kurš manam puisim varētu patikt."