Omīšu maģija veiksmes pievilināšanai un pāra saticības vairošanai

Ticēt vai neticēt – katra paša darīšana, bet gluži kā austrumu zemju fen šui likumi harmoniskas mājas izveidošanai, arī mūsu pašu vecmāmiņām bija ieteikumi, kā rīkoties, lai no ģimenes ligzdas atvairītu ļaunu aci un neaizdzītu mājas svētību. 

Zariņiem jābūt uz augšu, bet rokturim – uz leju. Līdz ar to no dzīvokļa tiks aizbaidīti ļaunie spēki.

FOTO: Shutterstock.com

Zariņiem jābūt uz augšu, bet rokturim – uz leju. Līdz ar to no dzīvokļa tiks aizbaidīti ļaunie spēki.

Dzīvokļa slaukāmo slotiņu novieto nevis virtuvē vai tualetē, kā to bieži mēdz darīt, bet gan koridorā pie sliekšņa. Zariņiem jābūt uz augšu, bet rokturim – uz leju. Līdz ar to no dzīvokļa tiks aizbaidīti ļaunie spēki. Ļoti vēlams tikko nopirktai slotiņai piesiet dažus pelašķu zariņus, arī tie atgaiņā visādas nešķīstības.
 

Jāslauka nevis uz slieksni, bet no sliekšņa, lai neizslaucītu no mājas svētību.
 

Neturiet uz galda atvērtas šķēres vai nazi. Noslēpiet tos atvilktnē – būs mazāk strīdu. 
 

Pakariet pretī dzīvokļa durvīm spoguli. Derēs arī pavisam mazs spogulītis. Tas atvairīs ļaunumu. Ja ciemos atnācis cilvēks, kuram neuzticaties, pēc viņa aiziešanas obligāti notīriet spoguli ar sāļā ūdenī samērcētu ūdeni. 
 

Netriniet ar papīru galda virsmu. Galda notīrīšanai lietojiet lupatiņu, kuru ieteicams bieži mazgāt. Citādi vienmēr trūks naudas. 
 

Reklāma
Reklāma

Pirms un pēc ēdienreizes, kurā piedalījušies visi mājās dzīvojošie ģimenes locekļi, saimniecei jāapēd gabaliņš maizes ar sāli. Tad mājās vairosies saticība un laime. 
 

Pēc ēdienreizēm uz galda nekad neatstājiet izdzertas pudeles un izēstus  šķīvjus. Vislabāk tos tūlīt pat nomazgāt, citādi mājās var iestāties  trūkums. 
 

Avots: J.A.Plaudis, E.Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (Jumava).