Viens no diviem miljoniem: Dabīgā ceļā ieņemti identiskie trīņi

Torntonu pāris - Melānija (33) un Martins (27), ir piedzīvojuši īstu dabas brīnumu. Melānija laidusi pasaulē dabiskā ceļā ieņemtus identiskos trīņus. Laikmetā, kad māksligās apaugļošanās dēļ dvīņu skaits pasaulē strauji palielinās, dabiskā ceļā ieņemti trīņi joprojām ir liels retums.

Mazās trīnīties, kas tik cieši dzīvoja kopā mammas vēderā, arī pēc piedzimšanas bieži viena otrai pieskaras un pat neviļus saķer viena otru aiz rociņas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazās trīnīties, kas tik cieši dzīvoja kopā mammas vēderā, arī pēc piedzimšanas bieži viena otrai pieskaras un pat neviļus saķer viena otru aiz rociņas.

To, ka pāris gaida trīs identiskās trīnītes - meitiņas, ārsts atklāja 12. grūtniecības nedēļā veicot ultrasnogofāriju. Laimīgo ziņu pāris uzzināja pagājušā gada 14. februārī – tieši Valentīndienā. Pirmā mirkļa emocijas bija „Kur ir kamera? Mani izjoko!”, jo noticēt ārsta teiktajam bija visai grūti, stāsta Melānija.


Trīnīties mammas vēderā auga līdz pat 25. augustam un pasaulē nāca ar ķeizragrieziena palīdzību tikai 7 nedēļas pirms laika. Boe svēra 1,45 kg, Mika - 1,39 kg un  mazā Houpa - 1,28 kg.

 

„Kad ārsti pateica, ka  bērni, visdrīzāk, piedzims priekšlaicīgi, es pētīju priekšlaicīgi dzimušo bērnu fotogrāfijas un domāju, ka viņi visi izskatās... mazliet dīvaini. Bet manas meitas piedzima mazas, bet skaitas, gandrīz vai perfektas. Viņām nebija pilnīgi nekādu veselības problēmu. Visas trīs sāka pašas elpot. Tikai pašā sākumā bija jāpiepalīdz uzsākt ēst ar mazu zondīti katrai,” stāsta Melānija.
 

Mazās trīnīties, kas tik cieši dzīvoja kopā mammas vēderā, arī pēc piedzimšanas bieži viena otrai pieskaras un pat neviļus saķer viena otru aiz rociņas.  Mika vislabprātāk guļ pa vidu abām māsiņām, turot satvertas viņu rokas.  Labā ziņa ir tā, ka visi trīs bērni guļ bez mošanās visu nakti, toties, ja viņas saliek katru savā gultiņā, tad naktis paiet raudot un nemierīgi.
 

Reklāma
Reklāma

Trīnīšu mamma stāsta, ka ikdiena paiet ļoti saspringti – dzīvojamā istaba izskatās pēc bērnu preču veikala, veļas mašīna darbojas visu cauru dienu, bet viņa pati vai nu nepārtraukti zīda kādu no meitiņām, vai gatavo pudeli ar piena mainījumu vai arī maina autiņbiksītes.  „Mana diena ir ļoti piepidlīta. Es pat neatceros, kā bija, kad mūsu ģimena bija uz pusi mazāka”. Mēnesī  mazulītes apēd 100 litrus piena maisījuma, ik nedēļu iztērē ap 200 autiņbiksītēm.

Ģimenē jau ir viens bērns – 13 gadus veca meita, kas ir Melānijas bērns no pirmajām attiecībām.



Avots un ekrānšāviņš: Mirror.co.uk