Pildītais kabacis ar šampinjoniem un vistas fileju

Mājās gaidāmi viesi, taču galdā celt makaronus ar ketčupu nepavisam nav vēlēšanās? Tad nu gatavosim īstu fantāziju cepampannā!

Pati par sevi lieliska maltīte, taču var pasniegt arī ar vārītiem kartupeļiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pati par sevi lieliska maltīte, taču var pasniegt arī ar vārītiem kartupeļiem!

Sastāvdaļas:

  • 1 kabacis
  • 2 vistas filejas
  • 1/2 paprikas
  • 2 olas
  • sāls, pipari
  • milti panēšanai

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Kabaci sagriež 2 cm biezās šķēlēs, viducītī uztaisa bedrīti (izgrebjot), tad to pārkaisa ar sāli un pipariem.
  • Izgrebtajā bedrītē pilda sasmalcinātu papriku un strēmelītēs sagrieztu vistas fileju.
  • Olu saklapē ar sāli un pipariem.
  • Sapildīto kabaci no apakšas panē miltos un saklapētajā olā.
  • Kabačus liek sakarsētā taukvielā un uz lēnas uguns apcep no vienas puses.
  • Olu, kas palikusi pāri, lej pāri vistas filejai, kas sapildīta kabacī.
  • Apceptos kabačus kārto cepamtraukā un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
  • Cep 180 grādos, kamēr vistas fileja ir gatava.

Recepte: Agita Gabrāne