Flirts mūsu vecmāmiņu gaumē

Interesantus flirtēšanas un uzvedības noteikumus ir apkopojis uzdevums “ The Daily Mail”. Tie ir 13 padomi sievietēm, kā uzvesties randiņā, ja uz tikšanos ar vīrieti tu dotos 1938. gadā.

Padomi, kas strādāja pirms 70 gadiem. Pamēģini tos mūsdienās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Padomi, kas strādāja pirms 70 gadiem. Pamēģini tos mūsdienās.

Kas zina, iespējams, ka mūsdienu vienlīdzības pasaulē tas ir svaiga gaisa malks pēc sievišķības un izsmalcinātības izslāpušajiem. 

 

Reklāma
Reklāma
  1. Uz randiņu posies tikai savā buduārā. Nekad to nedari vīrieša klātbūtnē. Esi pilnībā gatava doties ārā no mājas tad, kad jums ir norunāta tikšanās un vīrietis ir klāt.
  2. Krāsojies, pūderējies un atjauno lūpu krāsu tā, lai neviens to neredz. Ņem vērā, ka vīriešus kaitina dāmas, kas aizņemas kabatas lakatiņus un uz tiem atstāj lūpu krāsas nospiedumus.
  3. Neesi sentimentāla un necenties manipulēt ar vīrieša emocijām. Vīriešiem nepatīk publiska raudāšana.
  4. Neflirtē ar citiem vīriešiem sava mīļotā klātbūtnē. Kontrolē sevi pat tad, ja esi iedzērusi pārāk daudz liķiera, pretējā gadījumā pirmais randiņš var kļūt arī par pēdējo.
  5. Dejojot, netērzē ar vīrieti. Ja viņš jūs ir uzaicinājis uz dejām, tātad viņš grib dejot, nevis runāties.
  6. Seko tam, kādā pozā sēdi. Neizgāzies, glīti novieto kājas, nelūkojies sarunu partnerī ar garlaikotu skatienu pat tad, ja tevi patiesībā neinteresē tēma. Aizver muti un klausies klusējot.
  7. Atpakaļskata spoguļi mašīnās nav domāti tāpēc, lai tajos skatoties, salabotu frizūru. Tie ir domāti braukšanas drošībai, tāpēc neaizklāj skatu.
  8. Nekoķetē ar glītu oficiantu. Visai jūsu uzmanībai 100% jāpieder vīrietim, ar ko esat atnākusi uz randiņu.
  9. Ja tev ir lielas krūtis, noteikti uzvelc krūšturi. Bet nevelc veļu, kas pārāk izceļ apaļumus. Vīrietis jutīsies neērti.
  10. Neuzvedies familiāri sabiedriskā vietā. Netaisiet šovu no jūsu attiecībām un nemulsiniet vīrieti ar neparastu, uzkrītošu uzvedību.
  11. Netērzē ar vīrieti par modi un apģērbu. Runājiet ar savu pavadoni viņu par to, kas ir interesanti viņam.
  12. Ņemiet vērā, ka ir dažas sievietes, kas no alkohola lietošanas gudrākas nekļūst... Varbūt dažreiz labāk tomēr paklusēt. 
  13. Nedzer pārāk daudz alkoholiskos kokteiļus, tas radīs iespaidu, ka tas ir tavs iecienītākais laika pavadīšanas veids.

Saistītie raksti