Septiņi lieliski tēti. FOTO

Ir tēti. Un ir Tēti. Tēti ar lielo burtu ir tie, kuri spēj sava bērna ikdienu paradīt gaišu grūtā brīdī, iedvesot, kas sašļūk dūša un aizsargāt no visas pasaules, ja tas ir nepieciešams. Tētis ar lielo burtu ir tas, kurš spēj parādīt, ka viņa bērns ir visīpašākais visā pasaulē. Gluži kā Tēti šajās fotogrāfijās. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skarbs, bārdains un tetovēts tētis. Ieskaties tetovējumu tematikā!

 

Bērns vēlas uzspēlēt Sarkangalvīti un vilku? Lūdzu!

 

 

 

Meitai nepieciešams ikdienā nēsāt dzirdes aparātu. Tētis apliecina, ka nu abi būs vienoti!

 

 

Tēvs un dēls kopā sporto, tostarp piedalās dažādos maratonos. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Viņš ir viens no tētiem, kurš aizrāvies ar meitas ikdienas frizūrtu veidošanu. Skaisti, vai ne?

 

Šis tētis katru dienu savu mazo dēliņu nes uz skolu, kura atrodas vairāk kā 20 km attālumā no ģimenes dzīvesvietas.

 

Avots: www.myfascinating.com

 

Raksts publicēts par godu Tēva dienai!

Tēva diena katru dienu!” ar šādu saukli ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” piesaka savus kārtējos ģimenes svētkus par godu Tēva dienai. Šogad, lai godinātu tētus un tēva lomu, ģimenes uz īpašiem svētkiem gaidītas 5. septembrī plkst. 12.00 Vērmanes dārzā Rīgā. Pasākums apmeklējams bez maksas. Svētki tiek rīkoti kopā ar interešu izglītības centru ikgadējo pasākumu „Nāc un piedalies".

Pasākums sāksies ar Tēva dienas dalībnieku kopbildi, kas tiks uzņemta no putna lidojuma, ritma ansambļa "Pulsa efekts" priekšnesumiem, LR Zemessardzes orķestra uzstāšanos un improvizētu kopkori, un visi dalībnieki jau tradicionāli tiks cienāti ar Rūjienas saldējumu. Festivāla programmā paredzēta arī brīvdabas izrāde – „Dirty Deal Teatro” iestudējums „Kā saule gadījās...”, darbosies radošās darbnīcas, kur būs iespēja izgatavot skaistu dāvanu tētim, kā arī gaidāmas dažādas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes. Ieeja ir bez maksas.

Atbalstītāji: Amigo iniciatīva Laimīgām ģimenēm, Silvanols, Inspired

Jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem meklē šeit: www.tevadiena.lv.