Viegli pagatavojami Helovīnu našķi bērnu ballei. Gatavojam kopā!

Ja gatavojies Helovīnu ballītei, izmēģini vienkārši pagatavojamas, bet vizuāli iespaidīgas uzkodas.  

Spocīga cienasta pagatavošanai svarīgāka ir fantāzija nevis smalkas kulinārās prasmes

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Spocīga cienasta pagatavošanai svarīgāka ir fantāzija nevis smalkas kulinārās prasmes

Pildītas olas gatavo tradicionāli. Spocīgo noskaņu piešķirt dekorācija - melnās olīves, kas izvietotas kā zirnekļi.

Mandarīnus kā mazos nešpetnos ķirbēnus prasīts izgreznot pat paši mazākie bērni. Nepieciešama vien melnā pildspalva vai flomasters.

Apēdamās mūmijas gatavo, ietinot kārtainās mīklas paladziņos cīsiņus un cepot tos cepeškrāsnī. Kad mūmijas gatavas, ar sinepēm iezīmē dzeltenas acis. 


Augļu plate "Spoki un ķirbīši". Sejas banāniem veido no šokolādes pogām, bet mandarīnu kātiņiem izmanto rabarberu vai seleriju kātus. 

 

Šokolādes keksu jeb brauniju  cep pēc ierastās receptes. Lej mīklu keksa formā un divas daļas saliek kopā, dekorējot ar cukura glazūru. To gatavo šādi: saputo 1 olas baltumu ar 200 g pūdercukuru un kādu 1-2 tēj.k citrona sulu. Puto, līdz viss kļūst stingrs un spīdīgs.

Roku veiklība, ass papīra griežamais nazis un gardi pagatavoti spageti makerano. Lūk, spocīgā paprika ar makaronsmadzenēm gatava. 

Reklāma
Reklāma

 

Arī šeit ir mazāk nepieciešama kulinārā izdoma, bet vairāk iztēle. Siera nūjiņas, kas piesaitētas pie sāļās standziņas, ir piemērota uzkoda mazām raganiņām.

Ja ir iespēja tikt pie zemenēm vai kādām vasaras ogām, tad tās var pārvērst par saldajiem mošķiem - iemērc cukura glazūrā un dekorē ar šķidro šokolādi.

Un te zirnekļcepums - garšīgs un mīlīgs. 

 

Lai baisi, gardi un jautri Helovīni!