Neticēsi - datorspēļu klasiku "kvestus" tagad vari minēt realitātē!

Jūs vai jūsu bērni, noteikti esat dzirdējuši par datorspēlēm - kvestiem. Bet ir taču daudz aizraujošāk pašiem nokļūt noslēpumainā valstī, kur loģiskā domāšana un attapība atvērtu reālas, nevis iedomātas durvis.

Kaut kas pilnīgi jauns un interesants bērnu ballītei - Etnokvests!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kaut kas pilnīgi jauns un interesants bērnu ballītei - Etnokvests!

 

Etnokvests tas ir patiesi aizraujošs un jautrs piedzīvojums gan maziem, gan lieliem. Kvesta būtība ir, izmantojot savu apķērīgumu un loģisko domāšanu, atminot mīklas un kodus, izkļūt no slēgtas telpas ierobežotā laika periodā. 

Bērniem būs jāveic grūts un piedzīvojumiem pilns ceļojums, kas sāksies marokāņu tirgū, kur bērni kāps uz sena burinieka klāja, lai dotos doktora Kira pēdās un atrastu noslēpumainu salu. Uz salas tad arī slēpjas viņu ekspedīcijas mērķis – bērniem jāatrod zelta maska, kas jānogādā atpakaļ muzejam. Šī ir lieliska izklaide ģimenēm, bērnu kompānijām, kā arī darba dienās dalībai spēlē tiek komplektētas bērnu grupas, kur vienam dalībniekam dalības maksa ir tikai 5 eiro. 

 

Savukārt pieaugušos Etnokvest aicina ne mazāk aizraujošā piedzīvojumā – piedzīvot senas latviešu sētas mistērijas un izkļūt no tās stundas laikā. Omulīgā istaba slēpj virkni atjautības uzdevumu un mīklu, kuru risināšanai būs nepieciešama loģika, atjautība un uzmanība. 

Kultūras centrs Etnokvest ir arī lieliska vieta jūsu svinībām. Šeit var nosvinēt bērnu dzimšanas dienu, uzrīkot svētkus un sacensības draugu lokā, piedalīties bērnu Ziemassvētku eglītē vai meistarot āfrikāņu rokdarbus dažādās meistarklasēs. Gaidām ciemos! 

 

Bērnu kvesta cenas: 

Reklāma
Reklāma

50 eiro (līdz 15 bērniem) 

65 eiro (no 16-30 bērniem) 

Darba dienās (par konkrētu dienu sekojiet līdzi informācijai www.etnokvest.lv mājas lapā), ja nāk uz komplektēto grupu - 5 eiro no bērna (ja savācas kā min 6 bērni, max 15). 

 

Pieaugušo kvests: 

Darba dienās no 10:00 - 18:00  40 eiro no grupas (līdz 5 pieaugušajiem) 

Darba dienās pēc 18:00 un brīvdienās - 50 eiro no grupas 

 

Darba laiks: katru dienu no plkst. 10:00 – 22:00, pēc iepriekšēja pieraksta. Tel: 27 230 230 


Kultūras centrs “Etnokvest” 
Vīlandes iela 5 (ieeja no pagalma pa kreisi) 
Rīga, LV-1010
www.etnokvest.lv 
info@etnokvest.lv