Pārmaiņas uz augšu, laulības un bērni: optimistiskie 2016. gada horoskopi

Zveigznes rāda, ka kopumā šis gads mums visiem būs izdevies!

Vienam karjera, citam - laulība, bet visiem kopā šis gads būs izdevies!

FOTO: Shutterstock.com

Vienam karjera, citam - laulība, bet visiem kopā šis gads būs izdevies!

AUNS
Pārmaiņu gads, kas vienubrīd dāvās riekšavām laimes, citā – atņems vajadzīgo, neprasot atļauju. Svarīgi ir pareizi veidot attiecības ar partneriem un saņemt rezultātus no uzsāktiem darbiem. Vajadzēs izrādīt gribasspēku un neatlaidību mērķu sasniegšanā. Īpašs dialogs izveidosies ar bankām un citām finanšu institūcijām. Vasarā vajadzēs mazliet samazināt aktivitāti. Nebūtu slikti nodrošināties ar uzticamiem palīgiem. Rudens un gada mija būs veiksmīga. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Gada pirmajā pusē Auni redzēs cilvēku balto pusi, vēlāk – ēnas pusi. Vispār līdzšinējā situācija vairs nebūs aktuāla un attiecībās vai nu jāiet uz priekšu vai situācija metīs ārā attiecībām kā aptracis zirgs jātnieku no sedliem. Bezatbildības un neatkarības tendences. Nāks cilvēki no pagātnes. 
Veselība
Auni var atkratīties no kādas atkarības jūga. Atklāsies agrāk nemanītas, nekonstatētas kaites. Slimības var laikus aizbiedēt, regulāri veicot attīrīšanas kūres un īpaši strādājot ar emocijām. 
Atpūta, hobiji
Padārga atpūta. Pat ekskluzīva. Pie ūdeņiem un kalniem vienlaikus. Ar transportu saistītas aktivitātes. Jaunu izaicinājumu meklējumi. Brīvdienu viesu mājas un dzimtās zemes apceļojums. 

 

VĒRSIS
Izaugsmes, attīstības un panākumu gads. Ļoti svarīgs dzīves posms, kad notiks vērā ņemami likteņa pavērsieni. Svarīgi ir mobilizēt visu savu radošo potenciālu, gribu un apzināto darbību, lai no gada izspiestu maksimāli visu labumu. Svarīgi ir papūlēties nospraust ilgtermiņa mērķus, jo tieši tas var vislabāk izdoties. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Jāmēģina nošķirt partneri no visām parējām lietām. Gada otrajā pusē Vēršu personības šarms un magnētisms pieaugs, kas ir vilinoši pretējam dzimumam. Atliks vien pirkstu pakustināt, actiņu piemiegt un viss jau notiks. Statusa maiņa, bērni. Laulības. Pārāk daudz notikumu, lai nepaņemtu no tā visa ko sev un nepaturētu. 
Vienubrīd gan Vērši pamatīgi samulsīs, jo nesapratīs – kurp doties, ko darīt, kuru izvēlēties. Izvēle pati iekritīs klēpī un prātā. Un vēl – tās runas par mīlestību no pirmā skatiena var izrādīties taisnība! 
Veselība
Spēcīga enerģija, jo dzīve grib, lai Vērši no tās pasmeļ pilnu kausu. 
Atpūta, hobiji
Viens no gada uzdevumiem ir vairāk atpūsties. Jāraugās pildīt plānu!


DVĪŅI
Līdz pat rudenim atgriešanās pie saknēm, paņemot savu spēka avotu un dodoties tālāk! Dažkārt Dvīņi izturēsies kā Sprīdītis, kas dodas pasaulē laimi meklēt, bet spītīgi atgriežas mājās. Jupiters dāvās iespējas atrisināt dzīvojamās platības jautājumus. Gaidāms ģimenes pieaugums. Patiesi, visvairāk var ieguldīt laiku veltot ģimenei, un tikai pēc tam draugiem, paziņām, sabiedrībai.
Daudzas kataklizmas Dvīņiem ies secen, jo nepatrāpīsies zvaigžņu redzeslokā. Jupiters dāvās laimi privātajā dzīvē, jaunas iepazīšanās un pat veiksmi. Šajā gadā radīsies iespējas izkopt savus talantus un sasniegt vērā ņemamus panākumus. Pirmajā pusgadā vajadzēs pacīnīties arī par vietu zem saules, bet ieteicams neuzticēties katram pretimnācējam, kas piedāvā labāku atalgojumu, labāku darbu, jo piedāvājumi var būt mānīgi.
Mīlestība, attiecības, bērni
Iemīlēšanās stadija un secīga atbildības uzņemšanās. Vecāku gods. Saderināšanās. Laulības. Neko svarīgu neplānot uz maiju un jūniju, jo tur zvaigznes mīlai paredz mainīgu garastāvokli, tamdēļ lieka nestabilitāte tikai veicinās prātam neaptveramas emocijas. 
Veselība
Mugura, ceļi šogad ir visvārgākie, kam klāt vēl var nākt sirdskaites un vēnu slimības. Tomēr viss liecina, ka ar modernu medicīnas palīdzību viss izdosies laikus novērst. Un pat ar nelielu pašpiepūli var izdoties sabalansēt savu veselības stāvokli. 
Atpūta, hobiji
Mērenas nodarbes. Drīzāk sēdēšana pie datora. Svaigs gaiss, sēņošanas, ogošanas, makšķerēšana, no kurām vēl atlec praktisks labums – lūk, tā ir štelle!


VĒZIS
Šajā gadā tiks dāvātas lielas iespējas piedalīties projektos, izdevīgi pirkt un pārdot. Tirdzniecība ies kā no rokas. Tikai vajadzēs pārvērtēt līdzšinējos naudas ieguldīšanas veidus. Vairāk tramdīs arī kreditori un bankas. Daudzi vēži sāks apmeklēt profesionālās izaugsmes kursus. Vēži pirks komunikāciju rīkus, iesaistīsies projektos un skries, skries. Daudz papīru tiks rakstīts valsts iestādēm, iespējams pat darbs valsts sektorā. Tie Vēži, kas jau strādā valsts uzņēmumā, saskarsies ar darba apjoma pieaugumu vai dažādiem spaidiem. Nu, būtu tā reize, kad Vēzis atraisa valodiņu un iestājas par sevi!
Mīlestība, attiecības, bērni
Gada sākumā attiecībās traucēs sīkumainība un praktiskas rūpes, bet gadam ieskrienoties, mīlas uguns sāks kvēlot un gaidīs savu uzčubinātāju. Pienākumi pret partneri turami augstā godā. To Vēzim nebūs grūti izturēt. Vēžiem – attiecību tukšiniekiem – palaimēsies. Daudzējādā ziņā Vēži būs gatavi sevi ziedot mīlas vārdā. 
Veselība
Sīkas kaites, atstātas bez ievērības, var apaugt ar komplikācijām. Jāpieskata nieres. Smukuma vārdā veselība nav ieķīlājama. Daži Vēži izšķirsies par labu plastiskām operācijām. 
Atpūta, hobiji
Labākā atpūta starp cilvēkiem. Dejas. Un daudz, daudz sapņu, kas izrauj no ikdienas. Ikdiena turēs savās skavās, tamdēļ katra atpūta uzskatāma kā varoņdarbs. Teātri. Māksla. 

 

LAUVA
Lauvas šajā gadā turēs savu likteni pašu rokās – ir pienācis laiks uzdot sev būtiskus jautājumus. Citi mīļuprāt pulcēsies ap Lauvu, lūkojot pēc oriģinālām idejām. Finanšu jomā Lauvas varēs palīdzēt citiem, kuriem iet sliktāk. Pavasarī būs pieklājīgi ieņēmumi, tikai nedrīkst ļauties impulsiem un aizrauties ar pirkumiem – var pieļaut pārsteidzību, ko pēc tam nāksies nožēlot. Ieteicams labi apdomāt un neielaisties finansiāli apšaubāmā darījumā. Veselību stimulēs bioloģisko produktu lietošana un kustības svaigā gaisā vai sporta zālē. Lauvām nāktu par labu baseins, pirts, pastaigas. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Nevajadzētu aizrauties ar dienesta romānu. Tādējādi Lauvas sagandēs gan dienestu, gan romānu. Jebkas, kas ārpus konservatīvās sabiedrības normām negūst zvaigžņu piekrišanu. Turklāt gada nogalē un secīgi turpmākos divarpus gadus, seksualitāti skars pārmaiņu vēji, tādēļ jāskatās ar ko, kā un priekš kam galu galā. Šajā gadījumā – maz ir daudz. 
Veselība
Taisnību sakot, turpmāk vieglas dienas nav solāmas, tādēļ Lauvām laikus jāpadomā, ko gatavi zaudēt kaitīgu ieradumu dēļ, nesabalansēta dzīves stila dēļ, jo turpmāk cieņā ir kārtība, režīms, pareizs uzturs. Kas ir pareizs? Tur jau tas jautājums, ka vispirms jāiedziļinās, jāparakņājas sevī un jāiztirda speciālisti, lai dāvātu sev to labāko – īpašu pieeju. Aktīvais – posta; mierīgais – dod spēku. 
Atpūta, hobiji
Labi padosies slīdošie un ūdens sporta veidi. Tiesa pieaugošs traumatisms īpaši ziemas mēnešos, tādēļ, ja Lauvas negrib noraut stopkrānu uz kādu laiku, jāmēģina adrenalīnu neizaicināt. 

Reklāma
Reklāma


JAUNAVA
Daudz kas Jaunavām atgādinās par aizvadīto gadu, uz kurieni un no kurienes vedīs nesaraujamas saites. Liela loma būs ģimenes dzīvei un spējai to savienot ar jauniem izaicinājumiem un dzīves situācijām. Ļoti būtiski ir saikne ar senčiem. Skaidrs, ka pārmaiņas būs un ne visas sākotnēji pieņemamas. Daudzas Jaunavas gribēs pamainīt savu darbības profilu, apgūt jaunu arodu vai sēsties universitātes solā. Tālumā aizklejojušie meklēs ceļu mājup. Īpaši aktivitātes uzplaiksnījumi gada pirmajā pusē līdz rudenim. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Liela atkarība no partnera līdzekļiem, mantas. Liela vēlme izmainīt savā personīgajā dzīvē var būt kā dzinulis raudzīties pēc cita partnera. Pilnvērtīga seksuālā dzīve vai arī pilnīga askēze. Attiecību dzīvē būs daudz ziepju operas, kur pašu Jaunavu neizlēmība ir kā ziepju trauks. 
Veselība
Veselība uzlabosies, jo tie pārdzīvojumi, kas varēja notikt pēdējo divu gadu laikā, bija vislielākie pārbaudījumi. Jāturpina investēt veselībā. Veselīgs uzturs un miegs ir primāri izskatāmi. Derētu arī masāžas un mērena fiziska slodze. 
Atpūta, hobiji
Tādi hobiji, kas veicami kopā ar partneri un neprasa lielus finanšu ieguldījumus. No ekstrēmākām izdarībām vajadzētu atteikties. Ceļojumi. Izglītošanās. 


SVARI
Daudziem Svariem sagaidāms dinamisku un pozitīvu pārmaiņu gads. Virzīšanās uz priekšu būs atkarīga arī no spējas uzrunāt draugus, sabiedrību, kā arī no ievāktās informācijas un zināšanām. Pateicoties jauniegūtiem sakariem, izrādītajai iniciatīvai un jaunu metožu apgūšanai, Svari varēs pozitīvi izmainīt savu dzīvi, biznesu un karjeru. Beidzot sajutīsies novērtēti un atzīti, kā paraugs, ka spēj pretoties apkārt valdošajam haosam. Darba būs vairāk, bet tam jāmijas ar atpūtu un izklaidēm. Pozitīvākas pārmaiņas gaidāmas tieši rudenī, kad Svari sajutīs radošas enerģijas pieplūdumu. Finansējumu un atbalstu var meklēt arī ārpus Latvijas.
Mīlestība, attiecības, bērni
Svarīgākie jautājumi risināsies ap pašu Svaru mēģinājumiem nopozicionēties jaunajos apstākļos. Dzīvesdraugs var būt vai nu lielisks palīgs, vai pamatīgs traucēklis, bet vislabāk jau nemaisīties pa kājām. Iesīkstējušus konfliktus labāk nerisināt, jo pozīcija būs uz konfliktiem vērsta. Gada otrajā pusē, kad Svari būs daudz vieglāki un elastīgāki, tad arī attiecībām atradīsies laiks un vieta.  
Veselība
Jāsargā galva. Līdz ar gada sākumu liela uzmanība jāvelta visai imūnsistēmas stiprināšanai. Liela jūtība pret infekcijām. 
Atpūta, hobiji
Tajos retajos mirkļos, kad nestrādās, Svari daudz domās, pamatīgi izpurinot domu apcirkņus. Tādos brīžos vajag doties pie jūras, kāpt kalnos vai pastaigāties svaigā gaisā.  Uzmundrinās viss dabiskais un uz virsotnēm tēmētais. 


SKORPIONS
Pienācis atpūtas gads, kad lielāka uzmanība veltāma tuviniekiem, sievai, vīram. Šogad Skorpioniem vajadzēs būt daudz uzmanīgākiem, pacietīgākiem, tolerantākiem attiecībās ar apkārtējiem, jo īpaši gada otrajā pusē. Garastāvokļa maiņas un enerģijas trūkums neļaus Skorpioniem objektīvi novērtēt situāciju, tāpēc labāk neriskēt un nepieņemt kardinālus lēmumus. Skorpioniem jāatceras, ka steigšanās un sistēmas trūkums, kā arī pārsteidzīgu lēmumu pieņemšana ne pie kā laba nenoved. Vasarā būs daudz jāstrādā, Skorpioni nebaidīsies uzņemties atbildību.
Līdz 9.septembrim, kamēr Jupiters atrodas Jaunavas zīmē, Skorpioniem rodas iespējas viegli veidot plašus kontaktus saskarsmē ar citiem, iekļauties radošās, sabiedriskās organizācijās. Šo laiku Skorpioniem ieteicams izmantot, lai vērstos pēc palīdzības pie sabiedriskajām organizācijām un sociālajiem fondiem. Var nākt jauni amati administratīvā darbā, politikā, saistībā ar valsts pārvaldi. Skorpioniem individuālās cerības un nākotnes vēlmes – šajā laikā tas viss var piepildīties.
Mīlestība, attiecības, bērni
Dzīve no Skorpioniem sagaida plašu redzējumu, pāri ģimenes robežām. Laulību, bērnu dzimšanas gads.Izdevīga statusa maiņa. 
Veselība
Rokas un kājas ir visjūtīgākās. Vēl der padomāt par mugurkaulu un lokanību. 
Atpūta, hobiji
Atradīsies līdzekļi svarīgām nodarbēm. Gads, kad hobijs var kļūt par biznesu, kad var plūkt laurus sporta disciplīnās. Iespēja nopelnīt uz citu atpūtas rēķina. 

 

STRĒLNIEKS
Skaistuma vārdā Strēlnieki būs gatavi darīt teju neiespējams lietas. Gads gan vēlēsies no Strēlniekiem „izspiest pēdējo lāsīti” – dāvājot darbu pēc darba un maz atelpas. Saturns nav nekāds maigais, tamdēļ „likteņa pirksta” teiktais tverams pie pirmā brīdinājuma, nevis pēc daudzkārtējiem sitieniem. Emocijas gan vairs netiks tik ļoti staipītas kā iepriekšējos gados, tamdēļ lielāku vērību iegūs profesionāla pieeja jebkuram jautājumam, tajā skaitā arī laulībai. Sieviete – Strēlnieks domās: ja, reiz, ir ņēmējs, lai apliecina vārdus ar darbiem! Notikumi attīstīsies visai dinamiski, un Strēlnieki jutīsies nonākuši uzmanības centrā. Ja daudz tiek dots – daudz prasa arī nest! Kārtīgāk novērtējami darba kolēģi, kas dara netīkamos ikdienas darbus. Strēlnieki izmēģinās dažādas diētas un sasniegs vēlamo rezultātu, kombinējot patīkamas darbības ar netīkamiem ierobežojumiem. Tuvinieku problēmas prasīs no Strēlniekiem daudz vairāk laika un spēka. Beidzot Strēlnieki nopietnāk attīstīs kādu savu piemirstu talantu vai pat padarīs par darbu vai peļņas avotu.
Mīlestība, attiecības, bērni
Radniecīgo saišu vīšana būs viens no gada centrālajiem notikumiem. Daudzi Strēlnieki kļūs par vecvecākiem.  Kāds tiks svētīts, kāds kristīts, kāds laulībās vests. Tomēr darbs stāvēs pāri visam. 
Veselība
Fizisks sagurums gada otrajā pusē. Lielie veikumi būs pārbaudījums gremošanas traktam, kuņģim, tamdēļ jānovēl, lai visu izdodas viegli sagremot.  Un jāsāk pieskatīt sirdi. 
Atpūta, hobiji
Jauni mēģinājumi. Strēlnieki būs gatavi padoties draugu vai radinieku spiedienam un izmēģināt kaut ko pilnīgi jaunu. Un mazliet traku. Netipiskas izklaides.


MEŽĀZIS
Daudziem Mežāžiem šis gads būs kardinālu pārmaiņu, atbildības un statusa paaugstināšanas, iekarojumu gads. Vajadzēs klonēties, lai visu paspētu. Galvenie akcenti uz sabiedrisko un profesionālo darbību. Daudzi sasniegs ilgāka laika cikla augstāko virsotni. Daudzi mainīs amatu, dibinās jaunu uzņēmumu un pat iestūrēs laulības ostā. Būs arī atbildība un jauni pienākumi pret bērniem, kas var nozīmēt arī mazuļa ienākšanu Mežāžu pasaulē. Pavasarī būs ļoti daudz komunikācijas, tamdēļ jākoncentrējas uz pašu svarīgāko, lai viss gads neizšķīstu sīkumos. Iespējas atgriezties ārzemēs.
Saturna iespaidā lielāka vērība piešķirama vientulībai, atpūtai un savai garīgajai higiēnai. Obligāti nav vajadzīgs pūlis, lai saņemtu informāciju. Komunikāciju kanāli jāmeklē intuīcijas dižumos – tur skan klusuma skaņas. Iespējami tāli un nozīmīgi ceļojumi.
Mīlestība, attiecības, bērni
Romantizēta dīkdienība. Viss, kas saistās ar bērniem, līdz pat gada otrai pusei saistāms ar atbildību, pienākumiem, ierobežojumiem. Prieka sajūta jāmeklē ar uguni. Nodošanās plikai mīlas dzīvei gandarījumu nedos. Situācija mainās pēc oktobra, kad Mežāži stiprāk izjutīs tuvības saites ar konkrētu personu. Rūpju un raižu laiks noslēdzies. Prieka ceļš paveras tuvākai un tālākai nākotnei. 
Veselība
Ieteicams nemeklēt laimi pudelē, pudelē tās nav. Mākoņaino omu var kliedēt radošas un pacilājošas aktivitātes. Derēs viss, kas atslābina. 
Atpūta, hobiji
Gada sākumā atpūtīsies pa īstam vien retie Mežāži. Lai arī „tāpat nav ko darīt”, tomēr iepriekšējā sajūta neļaus atslābt. Gada viducī un otrajā pusē gaidāmi daudzi ceļojumi, izbraukumi un ļoti aktīva rosība. Izklaides vairs nebūs tik aktuālas, ja vien paši Mežāži nopietni nepiedalās to organizēšanā.


ŪDENSVĪRS
Ūdensvīru dzīve iegrozīsies pašattīstības ceļā, kur lielu lomu spēlēs apziņas paplašināšana un jaunu sfēru apguve. Bieži vajadzēs atrasties uzmanības centrā. Labvēlīgs laiks uzsākt biznesu, jaunu karjeru. Svešumā esošie var „iesakņoties” ilggadējā mītnes vietā. Došanās uz ārzemēm kopā ar ģimeni. Sevišķi dinamiski notikumi būs gada pirmajā pusē, kad var rasties jauni finanšu labklājības avoti, uzrasties darījuma partneri un sponsori. Radīsies vēlme uzsākt ģimenes biznesu. Vasara būs kā pārvērtējuma laiks, kad darba efektivitāte mazliet samazināsies, tāpēc vajadzēs pārskatīt savus plānus. Var būt dvēseliski pārdzīvojumi, saistīti ar tuvu cilvēku. Jāpalīdz vecākiem! Būtu vērtīgi pacilāt ciltskoku un pamācīties no priekšteču kļūdām. Var izdoties iestāties tajā augstskolā, kur patiešām kārojas. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Auglības laiks. Daudzu jautājumu stabilizēšanās, lai arī līdz lielai laime pietrūks. Partneris ir kā likteņa dāvana, ar kuru jāmāk apieties. Ilggadējās laulības dzīvē iesaistītie var sajust arī diskomfortu un personīgās brīvības šaurās robežas, kas var novest pie romantizētiem sānsoļiem vai arī spilgtiem mēģinājumiem iedot otro elpu laulības dzīvei. Bērna atnākšana. Kontakts ar partnera bērniem. 
Veselība
Uzlabosies. Dzīves mainība un nervozums mazliet pagandēs nervus un gremošanas orgānus. Jāsargā aknas. Gada pirmajā pusē ienāks spēks kaulos, lai arī hroniskas kaites joprojām mocīs, tad gada otrajā pusē gaidāmi labvēlīgi risinājumi. 
Atpūta, hobiji
Ūdensvīri darīs to, kas viņiem visvairāk tīk: strādās līdz spēku izsīkumam un pēc tam vāļāsies, gulšņās arī līdz spēka izsīkumam. Un, protams, iepirkšanās. Sievietēm, veiksmīgas veselības kūres. Tālu no mājām nevajadzētu mērot ceļu.


ZIVIS
Daudzas Zivis šogad sagaidīs jaunas partnerattiecības. Uzradīsies cilvēki, uz kuru pleca varēs atbalstīties, kas pēc darba gadiem šķitīs īsts atvieglojums. Īpaši labvēlīgs pirmais pusgads, kad būs pietiekami daudz iespēju realizēt savu rodošo potenciālu, kas sola arī solīdus finansiālos ienākumus. Pateicoties profesionālismam un aktivitātei, jau pavasarī var iegūt plašākas publikas mīlestību. Labvēlīgs gads, lai atrisinātu tiesiskus strīdus, pārdomāti pārietu uz citu darbu. Palielināsies arī pienākumu nasta pret tuviniekiem, bet no labestības un labdarības nevajadzētu vairīties. Zivis vairāk apmeklēs mākslas pasauli un izbaudīs skaistumu, ko sniedz vienkārša atpūta. Nopietnākas pārmaiņas iekārtojams pēc jubilejas, jo tad gaidāms jauns enerģijas uzrāviens, kas vieglāk nes kalnup. 
Mīlestība, attiecības, bērni
Priekšplānā iznāks attiecību saimnieciskā puse, kas kuram pieder, kas par ko ir atbildīgs. Svarīgāks kļūs attiecības ar radiniekiem. Vismuļķīgāk no grūtībām būtu mukt uz citu gultu. Tieši gada otrā puse paver iespējas dažādām blēņām, duālismam un „shēmām”. 
Veselība
Dzelžaina – gada sākumā. Gada otrajā pusē pašas Zivis var izkaisīt savu veselību vējā. Lai tas nenotiktu, ieteicams, rīkoties tikumīgi un veltīt laiku veselības profilaksei, jo īpaši dabiskām aktivitātēm svaigā gaisā. 
Atpūta, hobiji
Nav laika vāļāties – Zivīm jādarbojas. Darbam un pienākumiem jābūt kā hobijam. Un daudz laika jāvelta partnerim.