Sirsnīgas idejas Valentīna dienas dāvanām sev un mīļajiem

Februāris jau tradicionāli ir laiks, kad īpaši daudz domājam un runājam par mīlestību, viens otram sakām mīļus vārdus, dāvinām ziedus, apsveikuma kartiņas un cenšamies būt bezgala mīļi. Lai arī savstarpējai mīlestības izrādīšanai būtu jābūt ik dienas, nereti tieši Valentīna dienā gribas mīļos pārsteigt ar kaut ko pavisam, pavisam īpašu un personisku. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Lai sagādātu patiesu prieku, izvēloties dāvanu Valentīna dienai, jāņem vērā apdāvināmā cilvēka rakstura īpašības, intereses, hobiji un dzīves paradumi. Taču ir dāvanas, kas būs piemētotas ikvienam, neatkarīgi no dzimuma, vecuma vai profesijas. Tās ir dāvanas, kas ir ļoti personiskas, uzrunā tieši sirdī, izgrezno mājokli un pēc tam ik dienas atgādina par dāvinātāju. 

Izgrezno arī Tu savu mīļo mājas un sirdis!


Uzdāvini mīļotajam Kanvu!
Mūsdienās fotogrāfijas visbiežāk varam aplūkot vai nu datorā, vai telefona ekrānā, kur tās, gluži nevilšus, zaudē personiskumu un īpašo sajūtu par fotografētā mirkļa nozīmīgumu. Tādēļ Kanva būs dāvana, kas patiesi pārsteigs mīļoto cilvēku. Īpašs mirklis kopīgā ceļojuma laikā? Ainava no vietas, kas Jums abiem nozīmē daudz? Vienkārši skaists momentfoto? Aizkustinošs brīdis no kāzu ceremonijas? Saules pielieta diena pludmalē, kad cēlāt smilšu pilis? Mirklis ar bērnu smaidīgajām sejām? Nav nozīmes, kas fotogrāfijā redzams, galvenais, ka foto stāsta par Jūsu mīlestību un, pielikta pie sienas, ne tikai izgrezno mājokli, bet arī ikdienā atgādina par labo, skaisto un vairo mīlestību Jūsu starpā. Tam nav noteikti jābūt attēlam, tikpat labi Kanvā var iestrādāt kādu īpašu tekstu vai vēlējumu. 

Uzdāvini īpašu Krāsojamo grāmatu!
Varat būt pilnīgi droši, ka mīlestība iedvesmo radošumam un jaunradei. Atliek vien paņemt krāsainus zīmuļus vai krāsas un otas un ļauties mirkļa iedvesmai. Kopīga zīmējumu krāsošana atvērs sirdis un ļaus vairāk iepazīt vienam otru. Krāsošanas process arī nomierina pēc satrauktas darba dienas un harmonizē iekšējo pasauli. Starp citu, mazliet vēlāk, izmantojot šos zīmējumus, vari radīt jaunus pārsteigumus. Reiz kāda sieviete lūdza saviem draugiem viņas Krāsojamo zīmējumu grāmatā atzīmēt viņiem tīkamākos zīmējumus. Laika gaitā sieviete šos zīmējumus izkrāsoja. Kas notika tālāk? Viņa apdrukāja auduma maisiņus ar šiem zīmējumiem un uzdāvināja saviem draugiem – katram ar to zīmējumu, kuru viņš bija izvēlējies. Lieliska ideja, vai ne? 

Reklāma
Reklāma


Izgrezno arī Tu savu mīļo mājas un sirdis!

Šajā mēnesī visām Kanvām un Krāsojamām grāmatām 40% atlaide!

Piedāvājums spēkā līdz 2016. gada 21. februārim. 

Ieskaties: www.zoombook.lv