Nodarboties ar sportu un pavadīt laiku ar savu mazo ir iespējams!

Pildīt vecāku lomu ne vienmēr ir viegli. Mēs bieži esam dzirdējuši: “Tu būsi ļoti laba mamma/tētis!” Bet ne vienmēr, un ne visiem pietiek spēka veltīt 100% uzmanību saviem bērniem. Pat ja mēs lasām grāmatas, rakstus, blogus… skatāmies dokumentālās filmas, lai smeltos idejas kā labāk audzināt bērnus, ne vienmēr mēs esam sagatavoti ikvienai situācijai. Labākā sagatavošanās ir laiks, ko jūs pavadāt kopā ar savu mazo katru dienu dažādās situācijās. Katrs žests ir jauna pasaule, ko nav iespējams aprakstīt grāmatās, rakstos vai parādīt filmās. 

Pavaidi laiku kopā ar bērnu pēc iespējas biežāk. Jūs būsiet ieguvēji!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pavaidi laiku kopā ar bērnu pēc iespējas biežāk. Jūs būsiet ieguvēji!

Mēs dzīvojam modernā pasaulē ar ierobežotu laiku, ko varam veltīt paši sev un savai veselībai. Tomēr neskaitāmi pētījumu rezultāti ir pierādījuši, ka aktīvs dzīvesveids un sportošana uzlabo mūsu veselību, pašapziņu un palīdz būt daudz noturīgākiem pret apkārtējās vides izraisīto stresu.


Miljonus vērts jautājums: Kā nodarboties ar sportu, ja tev visu laiku ir jāseko līdzi tam ,ko dara tavi bērni? Kur ir problēma, tur ir risinājums, nekas nav neiespējams! Mēs vēlamies jums sniegt dažas idejas, kā nodarboties ar sportu kopā ar ģimeni, bērniem vai vienatnē, kamēr mazais guļ.


Aizvien biežāk, siltākam laikam parādoties, ģimenes izmanto iespēju doties ārpus mājas ar velosipēdiem, lai dotos uz parku, vai vienkārši pabraukātos.


Ja jūsu bērnam ir  6/7 gadi, tad mazais pats var pārvietoties ar savu velosipēdu, bet, ko tad ja Jūsu mazais ir pārāk jauns, lai pats sēstos uz velosipēda? Jaunais interneta veikals vidaXL piedāvā vairākas interesantas preces par labām cenām, kas var palīdzēt šādās situācijās. Viens no risinājumiem ir Bērnu Velosipēda Piekabe. Šajā piekabē Jūsu mazais jutīsies droši un ērti. Vairāk šādu preču varat atrast šeit: vidaXL velosipēdu piekabes.

 



 

Bet ja jūs neesat ieinteresēti doties izbraucienā ar riteni, jums ir iespēja izveidot pašiem savu sporta zāli mājās. Kamēr mazais spēlējas vai guļ, jūs varat trenēties, atrodoties tajā pašā telpā, kur jūsu mazulis. VidaXL piedāvā lieliskas cenas sporta precēm ar atlaidēm līdz pat 70%. 

Reklāma
Reklāma

Tā kā sportošana uzlabo jūsu veselību, pašsajūtu, koncentrēšanās spējas, palīdz atslābināties un justies labāk, jums būs vairāk spēka izbaudīt katru minūti kopā ar savu mazo!