Ko par vīrieša raksturu var spriest pēc viņa mājdzīvnieka

Mēdz teikt, ka suns ir līdzīgs saimniekam, un otrādi. Krievijas psiholoģe Natālija Gladkova uzskata, ka pēc tā, kādus mājdzīvniekus izvēlas vīrietis, var spriest ne tikai par viņa raksturu, bet arī attiecībām ar mīļoto, raksta sympaty.net.

Kaķu saimnieki ir mazlietiņ paslinki, ar tieksmi izvairīties no atbildības.

FOTO: Shutterstock.com

Kaķu saimnieki ir mazlietiņ paslinki, ar tieksmi izvairīties no atbildības.

Cīņas suņus izvēlas valdonīgi vīrieši. Viņi no partneres sagaida maigu raksturu, piekāpšanos, ir īsti diktatori. „Ja suns ir liels un agresīvs, tad arī viņa saimnieka attieksme pret daiļo dzimumu, visticamāk, ir despotiska. Ja vīrietis dod priekšroku maziem un mīlīgiem suņiem, tad viņam, iespējams, nebūs iebildumu, ja pirmo vijoli ģimenē spēlē sieviete,” secinājusi psiholoģe.
 

Elegantus akvārijus, kurās graciozi peld zivtiņas, visbiežāk izvēlas uz pašanalīzi tendēti kungi. Akvāriji patīk cilvēkiem, kuriem ir tendence uzturēt kārtībā gan savu iekšējo, gan arī ārējo pasauli, tāpēc viņiem pret sievietēm ir diezgan pedantiska un kritiska attieksme. Šie puiši nesteidzas dāmu uzreiz pielaist sev tuvu, tuvu klāt.

 

Kaķu mīlētāji nav uzbāzīgi, viņi nekad nepretendēs uz pārāk lielu daļu sievietes brīvā laika un neierobežos viņas brīvību. Kā zināms, kaķi mēdz staigāt, kur pašiem patīk, un nealkst pēc īpašas pieskatīšanas un uzmanības. Kaķu saimnieki ir mazlietiņ paslinki, ar tieksmi izvairīties no atbildības. Tiesa, attiecību sākumā viņi cenšas parādīt sevi no labās puses.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv