Natur Vital šampūns un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis bērniem. Vērtē mammas

Septembrī septiņām mammām bija iespēja izmēģināt šampūnu un ķermeņa mazgāšanas līdzekli no Natur Vital. Kā mammām un bērniem patika un kā vērtē produkciju, lasi atsauksmēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vērtē Santa Arāja-Bērziņa

Izmēģinājām gan Natur Vital šampūnu, gan mazgāšanas līdzekli ķermenim. Par šampūnu visa ģimene ir sajūsmā. Smarža ļoti, ļoti patika. Īpaši tas, ka smarža saglabājas ilgi. Meitiņu mazgājam vakarā (pirms gulētiešanas) un vēlāk, kad paši ejam gulēt, istaba joprojām smaržo.. :) Man patīk, ka šampūns ir biezs, attiecīgi nav nepieciešams liels daudzums. Vīrs teica: "Nu gluži kā fairy." :)

Natur Vital tests

Patika arī Natur Vital ķermeņa mazgāšanas līdzeklis, taču šim produktam nevija tik noturīga smarža kā šampūnam. Šis mazgāšanas līdzeklis man atgādināja bērnību, kas ir ļoti jauki :) Mazgāšanas līdzeklis viegli un ātri puto.

Abu produktu iepakojums meitiņai ļoti patika, jo tas ir košs, krāsains. Ērti paņemams ar slapjām rokām. Ņemot neslīd laukā. Kopumā - lieliski. Paldies!
 

Vērtē Anna Lange

Jau saņemot produktus, vecākais puika (2 gadi un 10 mēn.) atzinīgi novērtēja Natur Vital iepakojumus un sāka aizrautīgu rotaļu ar tiem kā... mašīnas ātruma kloķiem. Tagad katra vannošanās tiek iesākta ar traktora izbraucienu, kas tiek vadīts ar diviem kloķiem. Ikdienas lietošanā pudeles “āķis” netraucē. Pudeles krāsainas, piesaista bērna uzmanību. Nosaucām kopā uz šampūna pudeles redzamos augļus, stāstot, ka mati tā smaržos. Uzreiz bija jautājums par delfīniem, kas redzami uz mazgāšanās līdzekļa iepakojuma, un to smaržu. Te nu abi sasmējāmies. 

Natur Vital produkcija
Abus Natur Vital produktus izmēģināja arī vecākais puika, jo jaunākajam (7 mēn.) pietika vien ar pāris pilēm mazgāšanas līdzekļa, jo nav vēl īsti matu ko mazgāt. Smarža ir patīkama un noturīga. Līdzeklis labi puto, tas ir krēmīgi mīksts un ir nepieciešams pavisam neliels daudzums mazajām rokām un kājām. Nevienam netika novērota alerģiska reakcija pēc līdzekļu izmantošanas. Arī pati izmēģināju abus Natur Vital produktus un patīkami iepriecināja šampūns, kas matus padarīja mīkstus, vijīgus un vieglus. Smarža saglabājas ilgāku laiku, bet ne tādā intensitātē, lai būtu traucējoša. Gan bērniem, gan sev pēc Natur Vital mazgāšanās līdzekļa izmantošanas āda kļuva zīdaināka.
Abiem līdzekļiem gan vēlētos draudzīgāku sastāvu bērna ādas kopšanai, jo gan šampūnā, gan mazgāšanas līdzeklī ir vesela virkne parabēnu un citu “smagnēju” vielu.

 

Vērtē Svetlana Akimova

Mēs esam izmeģinājuši Natur vital šampūnu un ķermeņa mazgāšanas līdzekli. Mēs - tas ir es un meitas (12 un 2,5 gadi). Pirmais, kas piesaista uzmanību, protams, ir produkta iepakojums. Zīmējumi un izvēlētās krāsas ir ļoti smukas un bērniem saistošas. Meita, kad ieraudzīja pudeles, uzreiz teica, ka tas ir viņai un ka viņa tagad ar to mazgāsies. Uzmanību piesaista arī neparasta pudeles foma, kas izradījās ļoti ērta lietošanā.

Patika ķermeņa mazgāšanas līdzekļa tekstūra un konsistence, tā nav pārāk šķidra, tas ir ļoti ērti, jo var izspiest tieši tik, cik vajag, vai, piemēram, izspiest pavisam maz, ja vajag tikai roku mazgāšanai. Bērnam bija jautri spēlēties ar ziepju putām un ganīt tās pa visu vannu. Smarža maiga, neuzkritoša, nav asa un nav arī sintetiska, tieši tāda, kādai jābūt bērnu produkcijai. Arī pēc mazgāšanas roku un ķermeņa āda saglabāja maigu neuzkrītošu  aromātu. Meitas teica, ka labi smaržo un viņām patīk. Ļoti labi nomazgā netīrumus. Pēc mazgašanās meitām nevēlamo ādas reakciju nebija, man roku āda palika nedaudz sausāka. Vienīgais mīnuss, ka, noskalojot nost, ir sajūta, ka ziepes vēl aizvien ir uz ādas, kas personīgi man nepatīk. Meitas gan ne par ko tādu nesūdzējās. Kopumā jaunākai meitai ļoti patīka, viņa tagad arī ikdienā rokas mazgā ar Natur Vital mazgāšanas līdzekli un manējas ziepes vairs neprasa. Arī vecāka meita atzina, ka ir labas.

Natur Vital produktu tests

Šampūna iepakojums pievērš uzmanību gan formas, gan zīmējumu dēļ. Meita labprāt piekrita izmazgāt matus, kaut parasti viņai galvas mazgāšana nepatīk un viņa cenšas no tās izvairīties. Arī nākamajā reizē viņa piekrita mazgāt, tas nozīmē, ka acīs nekož un nekāds diskomfors mazgājot nebija. Smarža gan meitām, gan man ļoti patika, nav pārāk specīga, nav asa,  ļoti maiga un patīkama. Matus bija ļoti viegli un patīkami mazgāt. Jaunākai meitai mati ir smalki, gaiši, nav gari, bet nepaklausīgi. Saķemmēt tos tā, lai nelien acīs, vai nestāv katrs uz savu pusi, ir ļoti problemātiski. Pēc mazgāšanas matus varēja viegli saķemmēt, tie kļuva paklausīgāki, liekas, ka arī kuplāki. Man ļoti patīka matu izskats un krāsa pēc mazgāšanas. Grūti izskaidrot, bet liekas, ka tie kļuva spīdīgi, dzīvīgāki, viegli ķemmējami. Secinājums - labs šampūns, kurš labi der manai meitai.

 

Vērtē Ilona Avelinoviča

Mans puisis ir tādā vecumā, kad jau gribas mazgāties pašam - ne mammas, ne tēta palīdzība nav nepieciešama. Tiesa gan - ja neviens nepalīdz, tad visa mazgāšanās ir viena lielā spēlēšanās. Tiek no mazgātas dušas sienas un bīdāmās durvis, peldinātas rotaļlietas, saslapināta visa vannasistabas grīda. Taču ausis ūdeni nav manījušas, nemaz nerunājot par matiem, kuru mazgāšana prasa zināmu piepūli. Kad saņēmu Natur Vital produkciju, pārnesu to mājās un dēlam sacīju, ka esmu atvedusi mazgāšanās līdzekļus lieliem puišiem. Protams, radās interese, jo trīsgadnieks taču ir liels! Teicu, ka vakarā būs jāmazgā galva. Neiebilda :) Paldies par šo šampūnu - nu dēls katru vakaru prasa mazgāt galvu. Man patīk, ka bērns nesūdzas par košanu actiņās. Ļoti jauks produkts. 

Arī Natur Vital mazgāšanas līdzeklis ķermenim patika, jo labi noskalojās un bērna ādiņa nepalika lipīgi slidena. Ir gadījies nopirkt bērnu dušas želeju, kas ilgi jāskalo nost. Šī tāda nebija! Ļoti patīk iepakojums - ērti lietojams arī trīsgadniekam! Paldies!

 

Vērtē Jurāte Babre

Natur Vital produkti man bija jaunums. Patīk produkta iepakojums - ērti tiem, kuriem dušas plauktiņi (pudele veidota tā, lai var pakārt). Smarža šampūnam brīnišķīga, dušas želejai ne visai, bet bērnam (4 gadi) patīk abi produkti.

Natur Vital produkcijaPēc mazgāšanās mati mīksti un patīkami, arī dušas želeja laba. Neveidojās alerģiskas reakcijas. Par šampūna solījumu bez asarām, nemācēšu komentēt, jo bērns prot mazgāt matus, lai putas neiekļūtu acīs. Principā produktu labprāt iegādātos, tik cena šķiet nedaudz par augstu.

 

Vērtē Gita Siliņa

Reklāma
Reklāma

Natur Vital piedāvāto šampūnu un ķermeņa mazgāšanas līdzekli testēja septiņus gadus vecs puika, kura atzinums ir šāds: "Ļoti patika šampūns, jo tas ļoti labi smaržoja. Man patīk ar to mazgāt matus, tas nekož acīs. Dušas želeja arī ir laba, tikai smaržo pārāk saldi." Savukārt man, kā mammai, patika tas, ka gan šampūna, gan mazgāšanās līdzekļa sastāvā ir dabiski augļu ekstrakti, arī smarža, īpaši šampūnam, bija ļoti jauka un aromātiska. Svarīgi, ka mazgāšanās līdzekļa sastāvā ir mitrinoša eļļa un glicerīns, kas ādu padara maigu. Pēc šampūna lietošanas mati ir arī viegli izķemmējami. Bērniem noteikti patiks arī šampūna un mazgāšanās līdzekļa izskats - jautri, nebēdnīgi un koši. Kā arī bērnam būs viegli atšķirt, kas ir kas, jo katra pudelīte ir savā krāsā. Varbūt augļu smarža un jautrais iepakojuma izskats kādam bērnam rosinās biežāk izmazgāt matus vai arī viņš labprātāk ies katru vakaru mazgāties!

 

Vērtē Aiga Leitarte

Natur Vital ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ir ļoti, ļoti patīkams… tajā ir kas īpašs! Smarža ir ļoti burvīga un patīkama…Man pašai ļoti patika un domāju manam mazulim arī… Ir patīkami mazgāties, ja jūti tik patīkamu smaržu. Mazgāšanas līdzekļa tekstūra ir līdzīga kā visiem ķermeņa mazgāšanas līdzekļiem, viegli izlejama un lietojama, bērniem interesantā krāsā, tas arī piedod savu odziņu. Par iepakojumu ir padomāts… Var uzkarināt uz vannas istabas plauktiņa malas un arī ērti paņemt rokās. Nevēlamas ādas reakcijas nebija, mums viss bija labi :) Pats jaukākais, ka pēc līdzekļa lietošanas, āda patīkami smaržoja un bija maiga kā jau bērniem un nesausina, kā citi mazgāšanas līdzekļi. Mazgājot bērnu, mana roka patīkami smaržoja, bija maiga un, pats galvenais, novērsa manu roku sausumu… Tātad arī nedaudz mitrināja!

Natur Vital produkcija

Ļoti patika arī Natur Vital šampūns, esmu sajūsmā, patīkams bērnam, nekož actiņās  Smarža ir ļoti piesaistoša, pirmajā brīdī smaržo pēc košlenēm, gribas pat nogaršot :D, bet tā pamatā ir bagātīga augļu smarža. Tekstūra patīkama, skaista krāsa (dzeltenīga), labi dozējas… nepieciešams mazs daudzums, jo ļoti labi puto. Iepakojums tik pat ērts kā mazgāšanas līdzeklim, kuru var forši pakarināt. Mati palika mīksti, mīksti un ļoti smaržīgi… Smarža turas diezgan ilgi.

 

Vērtē Alīna Lazovska

Šampūns Natur Vital patika ļoti gan bērniem (3 un 4,5 gadi), kas to lietoja, gan man, mammai, kas ar to mazgāja matus bērniem. Smarža arī ir tā, kas ir spilgtākais šī produkta bonuss, jo šampūns smaržo "garšīgi" un ir patīkami ar tādu mazgāt mazajiem matus. Par tekstūru runājot, arī labas atsauksmes, jo nav nepieciešams liels daudzums, lai labi putotu. Saziepējot matus, putas bija tik spēcīgas, ka varēja paspēlēties ar putainiem matiem un veidot visādas frizūras. Iepakojums ir ļoti labs! Pirmkārt, krāsains un man kā praktiskai mammai patīk, ka varu pakarināt uz sava dušas plauktiņa (cerams, ka esmu pareizi sapratusi šī izliekuma būtību :), bet, ja arī tas tā nebija domāts, tad to uzskatu par vēl vienu plusu!). Bērniem pēc izmazgāšanas mati smaržo ļoti labi, mati ir vijīgi, spīdīgi un forši :)

Natur Vital produkcijaNatur Vital mazgāšanas līdzeklis ir labs, tam nav tik izteikta smarža. Puto labi, bet labākas atsauksmes noteikti spētu dot vasarā, kad man mazie ir "jāatberž" no lieliem netīrumiem katru dienu, jo dzīvojas pa sētu un dārzu. Tad spētu labāk novērtēt tā efektivitāti cīņā ar netīru bērna ādu. :) Iepakojums ir labs! Tāpat kā šampūnu, arī šo es karinu aiz pudeles "snīpja". Paldies par iespēju pamēģināt ko jaunu.

 

KO TESTĒJA MAMMAS AR BĒRNIEM?

"Natur Vital" bērnu šampūns un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis ar dabiskiem augļu ekstraktiem

Natural Vital šampūns bērniemNATUR VITAL BĒRNU ŠAMPŪNS, 300 ml
AR DABISKIEM AUGĻU EKSTRAKTIEM

Natur Vital bērnu šampūns ir izstrādāts uz svaigu augļu ekstraktu bāzes maigai bērnu vārīgo matu kopšanai un aizsardzībai. 
Ābolu, persiku, vīnogu un citronu sulas komplekss, kas satur daudz cukuru, aminoskābju un vitamīnu, mitrina un mīkstina matus.

Natur Vital bērnu šampūns padara matus mīkstus un viegli ķemmējamus.
Neitrālais pH līmenis (kā asarām) un īpaši maigais sastāvs aizsargā acis pret dedzināšanas sajūtu.
Piemērots jebkura tipa matiem. Var lietot tik bieži, cik nepieciešams.

 

Natural Vital mazgāšanās līdzeklis bērniem

 

 

 

 

 

NATUR VITAL ĶERMEŅA MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS BĒRNIEM, 300 ml
MAIGS UN MITRINOŠS
AR DABISKIEM AUGĻU EKSTRAKTIEM

Natur Vital ķermeņa mazgāšanas līdzeklis bērniem ir īpaši izstrādāts bērnu vārīgās ādas aizsardzībai un kopšanai. Tā sastāvā ir svaigu augļu komplekss, glicerīns un mitrinoša kokosriekstu eļļa ādas dabiskā līdzsvara saglabāšanai.
Ābolu, persiku, vīnogu un citronu sulas komplekss satur daudz cukuru, aminoskābju un vitamīnu. Tas kondicionē un mitrina ādu, padarot to mīkstu un elastīgu.

LIETOŠANA: nedaudz ķermeņa mazgāšanas līdzekļa uzliet uz sūkļa, sūkli samitrināt ar ūdeni un maigi noberzēt ķermeni. Rūpīgi noskalot.

 

Natur Vital bērnu līnijas produkti ir nopērkami bērnu kosmētikas nodaļā Rimi Hipermārketos.
Cena: EUR 10,99
Natur Vital savā ražošanas procesā izmanto tikai dabīgo augu ekstraktus, pārstrādāto iepakojumu un videi draudzīgas ražošanas metodes. Natur Vital produkti ir ražoti Spānijā.