Idejas vecmeitu ballītei

Var atbalstīt vecmeitu ballītes, var arī noliegt. Bet fakts ir viens – jautrības nekad nevar būt par daudz! Tāpēc dalāmies idejās, kā pavadīt patiešām neaizmirstamu dienu draudzeņu pulkā. 

Vienmēr ieteicams padomāt par neaizmirstamu foto  radīšanu.

FOTO: Shutterstock.com

Vienmēr ieteicams padomāt par neaizmirstamu foto radīšanu.


Tematiskās vecmeitu ballītes
Ballīte retro stilā. To var organizēt nevis kaut kur ielās, vai kāda barā vai restorānā, bet fotostudijā. Vienlaikus meitenes labi pavada laiku un fotografējās pie profesionālā fotogrāfa. 
Liepājas kara osta. Var sarunāt, ka piebraucot pie norunātās tikšanās vietas, dalībnieces sagaida puisis armijas kostīmā un liek ieiet vienā no bunkuriem. Tur, sekojot norādēm, jāizpilda  uzdevumi. Pēc uzdevuma veikšanas, jādodas uz Liepājas cietumu, kur sagaida jauks bankets ar alumīnija traukiem, „graņonkām”, burvīgu padomju laika interjeru un ēdienkarti. 
Pidžamu ballīte. Pidžamu ballīti var organizēt, ja līgavai nav patikas “dauzīties apkārt”, bet labprātāk izvēlas vakaru pavadīt rāmi kopā ar draudzenēm. 
Pavisam senie laiki. Ir vairākas vietas, kur ir iespēja izīrēt un pielaikot senos tērpus. Tērpšanās seno laiku apģērbā ir lieliska ideja, ja vēlas iemūžināt mirkli skaistās fotogrāfijās. Var padomāt arī par īpašu frizūru izveidošanu.


Klasiska vecmeitu ballīte ar dažādām atrakcijām
Ja nav vēlēšanās visu vakaru pieskaņot kādai konkrētai tematikai, var izvēlēties kādu jauku vietu, kur jauki pavadīt laiku, vai izvēlēties atrakciju, kas neaizmirstama būs ne tikai topošajai sievai, bet arī viņas draudzenēm. 

  • Ja topošajai sievai ir mīļa jūra, var organizēt lidojumu no Rīgas uz Liepāju, kur tad arī organizēt dažādas atrakcijas un izklaides.
  • Mīļš un romantisks var būt brauciens ar kuģīti pa Daugavu vai jūru.
  • Ja draudzeņu nav daudz, iespējams visas satilps braucienam mazā lidmašīnā vai gaisa balonā.
  • Neikdienišķa varētu būt transportēšanās starp atrakciju vietām ar limuzīnu vai retro auto.
  • Ja topošai sievai nekārojas trakulības, prieku varētu sagādāt mierīgas vakariņas restorānā ar baltu galdautu un salvetēm.
  • Foto sesija Saules akmenī ar Rīgu fonā sagādās ne tikai jaukas atmiņas, bet arī brīnišķīgas bildes. Ja līgava nav rīdziniece, brīnišķīgas celtnes, kur taisīt foto sesiju, ir teju katrā pilsētā – pilis, muižas, dzirnavas, ūdenstorņi. Viens gan jāatceras – ne visur bez atļaujas drīkst kāpt.
  • Topošajai sievai var noorganizēt kādu erotisku masāžu.
  • Var noorganizēt motocikla braukšanas apmācību. Tā būtu lieliska iespēja izbaudīt asas izjūtas!  
  • Traku atrakciju mīļotājai droši vien patiktu, ja draudzenes noorganizētu veikborda izbraucienu, pēcpusdienu Meža kaķī, lēkšanu ar gumiju vai izpletni. Organizējot šīs atrakcijas, jāpārliecinās, lai pirms tam netiek dzerts šampanietis.
  • Vecais labais striptīzs. Lai arī daudzas sievietes apgalvo, ka striptīzs viņām nesagādātu prieku, tik pat daudzas sievietes ilgojas, lai pilnīgs svešinieks izģērbtos viņas priekšā.
  • Var doties uz kādu populāru atpūtas vietu, piemēram, Mežaparku, kur var izbraukāties ar riteņiem vai izbaudīt Mežakaķi. 
  • Varbūt dažas dienas pirms kāzu ceremonijas līgava priecāsies par mierīgu atpūtu kādā no SPA saloniem. 
  • Tikpat lielu prieku var sagādāt trakulīga pēcpusdiena kādā no akvaparkiem. 
Reklāma
Reklāma

Lai izdodas!