Sirsnības akcija „Gaisma no mazās sirsniņas”. Aicinām iesaistīties bērnus!

10., 17. un 24. decembrī universālveikalā ELKOR PLAZA ikviens bērns aicināts uzzīmēt Ziemassvētku apsveikumu kādam senioram. Par labo darbu katrs mazais mākslinieks saņems pārsteiguma dāvanu no ELKOR PLAZA. 

Par labo darbu katrs mazais mākslinieks saņems pārsteiguma dāvanu no ELKOR PLAZA!

FOTO: Shutterstock.com

Par labo darbu katrs mazais mākslinieks saņems pārsteiguma dāvanu no ELKOR PLAZA!


Ziemassvētku gaidīšanas laikā ikviens bērns aicināts uzzīmēt apsveikumu kādam senioram. Ar mīlestību, krāsainu fantāziju un prieku zīmētais apsveikums nesīs smaidus un gaismu Tērvetes sociālās aprūpes centrā dzīvojošajiem cilvēkiem. Par labo darbu katrs mazais mākslinieks saņems pārsteiguma dāvanu no ELKOR PLAZA. Sirsnības akcija “Gaisma no mazās sirsniņas” norisināsies 10., 17. un 24. decembrī tirdzniecības centrā ELKOR PLAZA, Rīgā, Brīvības gatvē 201.

Ar mīlestību, krāsainu fantāziju un prieku zīmētais apsveikums nesīs smaidus un gaismu Tērvetes sociālās aprūpes centrā dzīvojošajiem cilvēkiem.

Svētku laikā uzņēmums kopā ar Latvijas vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv” bērnu sarūpētos apsveikumus nogādās sociālās aprūpes centram “Tērvete”. Tāpat universālveikala “ELKOR PLAZA” dāvanu maisā sociālās aprūpes centram būs arī praktiskas dāvanas – lielā, mazā sadzīves tehnika u.c. preces, kas aprūpes centram šobrīd īpaši nepieciešamas.
Iepriecināsim sirmgalvjus Ziemassvētkos!

Reklāma
Reklāma

Jāpiebilst, ka decembrī universālveikalā ELKOR PLAZA, Rīgā, Brīvības ielā 201, būs iespēja satikt arī Ziemassvētku vecīti! Ziemassvētku vecītis ar pārsteiguma dāvanu maisu viesosies 10., 11., 17., 18., 24., 25. decembrī no 12.00 līdz 18.00, kā arī 23., 30. decembrī no 16.00 līdz 20.00. Ikvienam dāvanā būs fotogrāfija ar Ziemassvētku vecīti! Ziemassvētku pasākumu PROGRAMMA.

Vairāk informācijas www.elkor.lv.

ziemassvētku pasākumi

Par ELKOR
“ELKOR” ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989. gadā Rīgā. “ELKOR” mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, mājas preces un mēbeles. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. 2015. gadā “ELKOR” apgrozījums sastādīja 54 miljonus EUR. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 600 darbinieku.