Zīlēšana: rīcības plāns, lai piepildās vēlēšanās

Jums jāiegādājas eglīšu mantiņa, kura ir kā simbols jūsu īpašajai vēlmei. Piemēram, ja vēlieties māju – tad iegādājieties mājiņu, ja mašīnu – mašīnīti utt. Ja ir vēlme un iespējas, izgatavojiet eglīšu mantiņu paši (tā būs vēl labāk) – no mīklas, māla vai citiem sev pieejamiem materiāliem.

Vēlies mašīnu? Ir paņēmiens, kā pie tās tikt.

FOTO: Shutterstock.com

Vēlies mašīnu? Ir paņēmiens, kā pie tās tikt.


Saliekam stihiju četru stihiju apli: Uz Austrumiem - Gaisa stihija – putna spalva, Dienvidi – Uguns stihija – aizdedzināta vaska svece, Rietumi – Ūdens stihija – krūzīte ar ūdeni, Ziemeļi – Zemes stihija – šķīvītis ar rupjo sāli vai zeme no puķu poda. Eglīšu mantiņu ielieciet centrā.

 

Čukstiņu izsakām trīs reizes, to darot, vēlēšanos jāvizualizē: “Stihiju spēkā sevi ieskauju, savas vēlmes piepildīšanai (izsakiet vēlmi) stihiju spēku piesaucu. Gaisa spēku savā vēlmē iedvešu (pūtiet), ar uguns spēku šo vēlmi aizdedzu un dzīvē ieviešu, ar ūdens spēku to baroju (apslaciniet mantiņu), ar zemes spēku to piepildu ienākt manā dzīvē atļauju. Lai nākošajā gadā man ir… (izsakiet savu vēlmi). Kā šai mantiņai svētku eglītē jākarājas un jāšūpojas, tā manai izteiktai vēlmei ar spēku jāpiepildās un dzīvē jāparādās! Lai notiek tā!”

Reklāma
Reklāma


 Esiet laimīgi!


Autore: Aija Trofimova