5 iemesli, kāpēc svinēt jauno gadu Rīgas centrā

Katru gadu Rīgā pieejamas daudzveidīgas vecā gada pavadīšanas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas tiem, kuri izvēlas svinēt bez konkrēta plāna un ļauties vakara piedāvātajiem pārsteigumiem.  

Kāpēc svinēt galvaspilsētā? Lūk, atbildes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kāpēc svinēt galvaspilsētā? Lūk, atbildes.

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā, kur Jaunā gada sagaidīšana notiks kopā ar DJ Tomu Grēviņu, apkopojis 5 iemeslus, kāpēc ir vērts 2017. gada iestāšanos svinēt brīvdabas pasākumos Rīgas centrā.

 

Jaunas iepazīšanās: Vecgada vakarā Rīgas centrā var sastapt gan vietējos svinētājus, gan tūristus, kuri bauda daudzveidīgo svētku programmu. Kad cilvēki ir atvērti un labā noskaņojumā, jaunas iepazīšanās, no kā var izaugt īsta draudzība, pieejamas visur. 


Iespēja izvēlēties, ko vēlies redzēt un ko nē: ja esi slēgtā pasākumā, tad jāpieņem tās izklaides iespējas, ko konkrētā vieta piedāvā. Taču, ja Jauno gadu svini pilsētā, vari sekot līdzi dažādu pasākumu programmām un mainīt atrašanās vietu saskaņā ar savām vēlmēm. Ņemot vērā, ka Rīgas centrs ir kompakts, ērti vari pārvietoties ar kājām. 

Reklāma
Reklāma


Iespēja ietaupīt: apmeklējot publiskos pilsētas pasākumus, nav jāmaksā ieejas maksa, kā arī ir plašāks ēdienu un dzērienu piedāvājums, nekā slēgtās svinībās, līdz ar to vari izvairīties no lieliem tēriņiem.

  
Pilsētas svētku noskaņa: ikdienas skrējienā bieži vien pat nepamanām to, cik skaista ir pilsēta svētku laikā. Rotājumi, Ziemassvētku eglītes un pozitīvi cilvēki – sagaidot Jauno gadu Rīgas centrā varēsi to visu sajust un novērtēt. 


Galvenais ir emocijas: ir reizes, kad vēlamies svētkos īpaši sapucēties un visu izplānot līdz detaļām, bet ir reizes, kad galvenais ir tikai un vienīgi emocijas. Ja šogad prioritāte ir otrais variants, tad Jaunā gada sagaidīšana pilsētas brīvdabas pasākumos ir īstā izvēle – galvenais, lai ir silti, ērti un priecīgi, tad pozitīvās emocijas varēsi dalīt ar citiem sajūtu ķērājiem.