7 pazīmes, kuras liecina: viņš ar tevi tikai spēlējas

Viņš ir burvīgs, gudrs, tev ar viņu kopā ir interesanti. Tev tiešām ir paveicies – esi satikusi lielisku puisi. Bet... Nez kāpēc nepamet sajūta, ka viņš ar tevi tikai spēlējas?

Kas notiek ar šīm attiecībām? Šie punkti, iespējams, ļaus saprast.

FOTO: Shutterstock.com

Kas notiek ar šīm attiecībām? Šie punkti, iespējams, ļaus saprast.

 

Lūk, 7 pazīmes, kuras varētu apstiprināt tavas aizdomas: 

1. Viņš neatnāk uz randiņu 
Tas ne vienmēr nozīmē situāciju, kad tu stundu lietū esi gaidījusi konkrētā vietā. Šajā mobilo tehnoloģiju laikmetā šādi gadījumi ir ļoti reti. Tāpēc viņš tevi „atšuj” civilizēti: piezvanīja un pateica, ka nebūs. Piecas minūtes pirms norunātā laikā. Ja viņš iekļuvis autokatastrofā vai smagi slims atrodas slimnīcā – tas, protams, ir nopietns iemesls. Bet, ja viņš stāsta par pēkšņu saaukstēšanos, vēlu tikšanos pēc darba vai ciemos bez brīdinājuma ieradušos vecmāmiņu – vari būt pārliecināta, ka viņš izvairās no tikšanās. Un, ja šāds scenārijs atkārtojās vairāk nekā vienu reizi, ir laiks šo spēlīti beigt.

 

2. Viņš tiekas tikai darbdienās 
Piemēram, otrdienās un ceturtdienās. Un ko viņš dara nedēļas nogalē? Tev nav ne jausmas. Stāsta, ka esot ļoti aizņemts. Bet patiesībā, iespējams, viņš pavada laiku kopā ar savu pastāvīgo draudzeni vai, vēl sliktāk, sievu, par kuru aizmirsis tev pastāstīt. 

 

3. Viņš joprojām tevi nav iepazīstinājis ar saviem draugiem un ģimeni 
Pēc pirmā randiņa to, protams, neviens neatrāda jauno draudzeni saviem vecākiem. „Greja piecdesmit nokrāsas”. Bet pēc desmitā - kāpēc ne? Jo īpaši būtu jāuztraucas, ja pamani, ka viņš apzināti izvairās, slēpj tevi no saviem tuvākajiem cilvēkiem. 

 

4. Uz randiņu aicina pēdējā brīdī 
Viņš negaidīti piezvana, piedāvājot satikties. Pusstundu pirms tam. Un jā – tā viņš dara vienmēr. Nav nekādu plānu nākamajai piektdienai – ir tikai tas, kas notiek šeit un tagad. 

Reklāma
Reklāma

 

5. Iepazīstinot ar tevi, viņš saka, ka esat "tikai draugi" 
Ja patiešām esat tikai draugi – viss kārtībā. Taču, ja guļat kopā, statuss "tikai draugi" tomēr šķiet dīvains. Jo jautājums ir - kas tādā gadījumā ir viņa meitene? 

 

6. Viņš pazūd 
Iekrīt kā ūdenī. Uz vairākām dienām. Un, kad atkal uzrodas, tikai mīklaini paskaidro, kur bijis. Klau, mīļā -  te var būt tikai divi izskaidrojumi. Vai nu viņš pavada laiku kopā ar citu, vai arī dara kaut ko netīru un nelikumīgu. Visticamāk, ka nevienā no gadījumiem tev ar viņu nav pa ceļam. 

 

7. Viņš melo 
Par to, kur strādā, kur dzīvo, kur mācās. Vai varbūt iepazīstoties nosauca pat neīstu vārdu? Ja pieķer, ka viņš tev pūš miglu acīs – sūti to puisi ellē. Viņš vai nu ir patoloģisks melis, vai arī tev viņš ierādījis vietu nevis savā reālajā, bet izdomātajā dzīvē. 

 

Avots: www.kasjauns.lv