Miļais, es tevi nekrāpu! Viņa palika stāvoklī mēnesi pēc vīra vazektomijas + FOTO

Kāda pāris - Ešlija un Kolbijs - nolēma, viņu ģimenē kā kontracepcijas metodi izmantos vazektomiju*. Mēnesi pēc operācijas Ešlija saprata, ka ir stāvoklī...

FOTO: Mammamuntetiem.lv

vazektomija

Pāris atceras, ka bijuši ļoti pārsteigti, uzzinot par grūtniecību - viņiem taču bija nolēmuši, ka viņiem vairs nebūs bērnu (viņiem jau bija divi kopīgi bērni un divi no iepriekšējām attiecībām), tādēļ izvēlējušies vienu no drošākajām kontracepcijas metodēm - vazektomiju.

Ešlija atceras vīra šoka pilno jautājumu - vai tu mani esi krāpusi? Vēlāk viņš atzina, ka tā jautājis lielā pārsteiguma dēļ, jo patiesībā par savu sievu nešauboties. 

Pāris neslēpj, ka apdomājuši iespēju veikt abortu, taču nolēmuši, ka bērniņam jānāk pasaulē. Nu abi laimīgi par pieņemto lēmumu. 

Vēlāk Kolbijs veica atkārtotu procedūru, kas nu esot veiksmīga. 

Dzimšana

Reklāma
Reklāma

tētis un dēliņš

* Vazektomija ir vīriešu kontracepcijas metode. Lai veiktu vazektomiju, nepieciešama neliela operācija, kuras laikā ārsts veic nelielu griezienu sēklinieku maisiņā, atsedz sēklas vadus, kurus pēc tam pārdala, tādējādi ejakulācijas laikā spermiji vairs nevar nokļūt urīnizvadkanālā un pēc tam makstī. 

 

Avots un foto: www.dailymail.co.uk