Bezmaksas semināri sēdoša darba darītājiem

Arī šī gada pavasarī Rīgas domes Labklājības departaments aicina rīdziniekus, kuru ikdiena paiet, veicot sēdošu darbu, bezmaksas apmeklēt seminārus par veselīgu un sabalansētu uzturu un praktiskas vingrošanas nodarbības.

Piesakies bezmaksas nodarbībām

FOTO: Shutterstock.com

Piesakies bezmaksas nodarbībām


Sēdoša darba darītājiem regulāra un pareiza izkustēšanās ir īpaši svarīga, jo liela daļa ikdienas paiet, sēžot vienveidīgās un neveselīgās pozās, kas nenāk par labu kopējam veselības stāvoklim un pašsajūtai. Regulāra vingrošana uzlabos stāju, attīstīs muskulatūru, liks pareizi elpot, nodrošinot organismu ar skābekli. Savukārt veselīga un pilnvērtīga uztura ieradumi ir svarīgi ikvienam, jo tieši uzturs ir pamatā labai veselībai, nodrošinot organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem, minerālvielām un visām nepieciešamajām uzturvielām.


Vingrošanas nodarbības vadīs sertificēta fizioterapeite Liene Gruzīte, savukārt lekcijas par veselīgu un sabalansētu uzturu vadīs sertificēta uztura speciāliste ar maģistra grādu uzturzinātnē Tatjana Tepo.


Lai pieteiktos nodarbībām, lūdzam zvanīt uz tālr. nr. 22149204 vai rakstīt uz e-pastu zanda@onplate.lv. Aicinām piedalīties vienā semināra ciklā: vingrošanas nodarbība trešdienā un seminārs par uzturu ceturtdienā. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūdzam pieteikties laicīgi.
 

Reklāma
Reklāma