LIELI ziepju burbuļi Tavā ballītē!

Priecīgi bērnu spiedzieni, pilnas telefonu atmiņas ar košām bildēm un neaizmirstama pieredze – tieši tik daudz un vēl vairāk Jūs iegūsiet, papildinot savu ballīti ar Mārtiņa Burbuļiem!

Ballītes sākumā parādām kā uzpūst lielus, pavisam lielus, apaļus un garenus ziepju burbuļus, un, līdzīgi kā ar košu salūtu, piepildām pļavas, pagalmus un sporta laukumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ballītes sākumā parādām kā uzpūst lielus, pavisam lielus, apaļus un garenus ziepju burbuļus, un, līdzīgi kā ar košu salūtu, piepildām pļavas, pagalmus un sporta laukumus.

Piedāvājam lielo ziepju burbuļu radīšanas atrakciju dārza ballītēs, izlaidumos, deju kolektīvu, sporta komandu un pulciņu sezonas noslēgumu pasākumos, vasaras nometnēs, skolēnu ekskursijās un citos pasākumos!

 

 

Mūsu galvenā doma - pamēģināt pašam ir daudz interesantāk nekā vērot no malas. Tieši tāpēc piedāvājam lielo ziepju burbuļu atrakciju, kuras laikā burbuļu radīšanas prieks pieejams ikvienam dalībniekam, arī pieaugušajiem! Mūsu burbuļu rīki ir viegli un ērti lietojami ikvienā vecumā!

 

 

Ballītes sākumā parādām kā uzpūst lielus, pavisam lielus, apaļus un garenus ziepju burbuļus, un, līdzīgi kā ar košu salūtu, piepildām pļavas, pagalmus un sporta laukumus ar lielu burbuļu lietu. Kad pirmais satraukums rimies, aicinām katru pašu iesaistīties savas dzīves lielāko un garāko ziepju burbuļu radīšanā. Piedāvājam izmēģināt dažādus burbuļu radīšanas rīkus, kas pietiekošā daudzumā vienmēr ir mums līdzi. Tāpat pasākuma laikā iemācām dažādus burbuļu trikus un burbuļu rotaļas jautrākam noskaņojumam. Piemēram, kā noķert burbuli ar rokām, kā iebāzt burbulī pirkstu vai kā lielā burbulī iepūst iekšā mazākus.

 

 

Ja pasākums plānots brīdī, kad laika apstākļi nav piemēroti burbuļošanai brīvā dabā, burbuļu atrakcija var notikt arī telpās. Turklāt tikai telpās ir pieejama aizraujoša iespēja katram pašam nonākt burbuļa iekšpusē! Šo satraucošo brīdi piedāvājam arī iemūžināt foto! Pasākuma laikā labprāt uzpildām veikalā pirktos, bet jau tukšos burbuļu trauciņus, un sagādājam jubilāram burbulīgu dāvaniņu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Ja plānotajai ballītei ir sarežģīti noteikt konkrētu laika plānu, vai arī vēlaties burbuļoties vairāku dienu garumā, piedāvājam visu nepieciešamo burbuļošanai iznomāt! Saņemot nomas komplektu parādīsim un pastāstīsim kā darboties ar burbuļu rīkiem un kā visefektīvāk rīkoties, lai izdotos patiešām lieli burbuļi. Turklāt mūsu pieredze liecina, ka šis prieks izdodas pilnīgi visiem, un bez burbuļiem vēl neviens nav palicis!

 

 

Esam elastīgi un atsaucīgi, tādēļ labprāt palīdzam realizēt vistrakākās idejas, sadarbojoties gan ar vecākiem, pedagogiem, gan arī ballīšu organizatoriem!

 

Plānojot savas izklaides, atcerieties par Mārtiņa Burbuļiem! 

 

Saziņai: martinaburbuli@gmail.com

Foto, video un iespaidi: www.martinaburbuli.lv

 

Tiekamies!