Māmiņdienas stāstu konkurss: Apbrīnojama mamma, vecmāmiņa un sieviete

Stāsts iesūtīts konkursam "Māmiņdienas skaistākais konkurss “Apbrīnojamā māmiņa”. Balvā – iRobot Roomba 966!" 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savu mammu uzskatu par apbrīnojamāko māmiņu pasaulē, jo viņa ir pati mīļākā, gudrākā, skaistākā visā pasaulē! Mana mamma ir izaudzinājusi 3 bērnus, kurus mīlēja, lutināja, dievināja, kā arī atbalstīja, stāstīja, mācīja, rādīja. To visu saprotu un novērtēju tā pa īstam tikai tagad, kopš man pašai ir meitiņa - 7 mēnešus veca. Saprotu, cik daudz māmiņa ielikusi manī. Tagad saprotu, ka bērniņš piedzimst kā tukšs trauciņš, cik daudz un ko ieliksi trauciņā, tas tur būs.
 

Mana māmiņa ir ielikusi daudz mīlestības, labestības, zināšanu - centusies ielikt visu to labāko no sevis. Vēl viņa man stāstīja, kad ir bērniņš - vecākiem ir jāsaaug un jāturpina izglītoties kopā ar bērniņu - jāiet līdzi dzīvei, modei, laikam, lai saprastu savu bērniņu! Un tagad centīšos to izmantot audzinot savu meitiņu! Mamma vienmēr ir atradusi mums laiku, lai visu stāstītu, mācītu, atbildētu uz mūsu jautājumiem sākot ar kāpēcīšu vecumu un vēl līdz šodienai smeļamies no viņas zināšanas un padomus.

 


Lasi arī: 

Māmiņdienas stāstu konkurss: Mana apbrīnojamā māmiņa kā pašiem savs eņģelis 
Māmiņdienas stāstu konkurss: Atmiņas par to, kādai jābūt labai mammai
Māmiņdienas stāstu konkurss: Mamma, kura vienmēr gatava palīdzēt un ziedot savas intereses ģimenes vajadzībām

Reklāma
Reklāma



Mana mamma ir tiešām apbrīnojama sieviete un mamma, un nu jau arī vecmāmiņa! Es skatos uz viņu ar cieņas un apbrīna pilnām acīm un ļoti ceru, ka man izdosies būt tik pat labai mammai kāda ir viņa saviem trim bērniem. Tagad viņa auklē savus mazbērnus un strādā par auklīti diviem žiperiem un Es skatos, apbrīnoju un tik daudz mācos no viņas, lai arī būtu tik pat Laba mamma. Viņai vēl joprojām pietiek pacietības un mīlestības un zināšanu ko likt un likt gan savos bērnos, gan mazbērnos, gan auklējamajos bērniņos! Un viņa vēl joprojām turpina iegūt zināšanas, izglītoties un augt. Tā ir milzīga vērtība, ka man ir tik apbrīnojama mamma! Viņai interesē viss- gan mode, gan bērnu izglītošana un attīstīšana- viņa cenšas iet laikam līdzi un līdz ar to viņa nekļūst vecmodīga un bērniem joprojām ir interesanta un kā paraugs perfektai sievietei un mammai! Katru dienu saku paldies Dieviņam, ka viņš man ir devis tieši šo mammu un ka Es varu no viņas mācīties pati būt par labu mammu. Ceru, ka arī mana meitiņa reiz varēs teikt, ka viņai ir Apbrīnojama mamma! 

Stāstu iesūtīja Iveta Šmukste