Mammām patīk: Kastanis kapsulas veļas mazgāšanai

Arvien vairāk un vairāk ģimeņu domā par zaļo dzīvesveidu un pievērš uzmanību tam, kādus veļas mazgāšanas līdzekļus izvēlas. Domājot par to, lai ražotu kvalitatīvus un videi draudzīgus mazgāšanas, kopšanas un tīrīšanas līdzekļus cilvēkiem, kuri novērtē kvalitāti un rūpējas par apkārtējo vidi, Spodrība radījusi koncentrētas vienas devas kapsulas veļas mazgāšanai. Vairākas ģimenes tās ir izmēģinājušas un atzinušas par labām!

Mammas, kuras izmēģināja jaunās kapsulas, atzīst, ka patīk šis produkts.

FOTO: Shutterstock.com

Mammas, kuras izmēģināja jaunās kapsulas, atzīst, ka patīk šis produkts.

 

VĒRTĒ MAMMA LINDA LIEPIŅA

Mammas vērtē Kastani

Esmu vienīgā dāma vīra un trīs brašu jaunekļu pulkā. Tīrs apģērbs un veļa ir mans pienākums un lepnums. Nedēļas nogalē vidēji sanāk mazgāt ap 20 kg veļas, kas ir aptuveni trīs 8kg veļasmašīnas. Domāju gan par finansu, gan dabas resursiem, gan mūsu veselību un cenšos izmantot pēc iespējas labāko abiem. Diemžēl jāatzīst, ka ne vienmēr tas izdodas. Līdzekļi, kas ir dabai draudzīgāki un parasti arī cenas ziņā dārgāki - bieži vien ne tik labi izmazgā. Izdevumu ziņā lētāki līdzekļi bieži vien mazgā pat labāk (vai pareizāk sakot, aizkrāso traipus labāk), taču ir dabai un līdz ar to maniem mīļajiem nedraudzīgi. Seal produkciju lietoju jau sen. Parasti gan izvēle krīt uz Neutral kolekciju. Kastanis Color bija patīkams pārsteigums - ar mazgāšanas pienākumu tika galā ļoti labi un sastāva ziņā nav tas skādīgākais.

 

VĒRTĒ DIVU BĒRNU MAMMA MĀRĪTE BUŠMANE

Mūsu mājās Kastanim ir daudz izaicinājumu - notiek mājas remonts, vīra vaļasprieks ir "ķimerēties" ap mašīnām, mums ir piecgadīgs dēls, kurš vakarā, atgriežoties no dārziņa vai pagalma, izskatās kā atgriezies no ierakumiem, un meitai 9 mēneši, kura visu dienu pavada uz grīdas un maltītes laikā saglabāt tīras drēbes, ir liels izaicinājums. Vēl viena - ne mazāk būtiska nianse - mājās mums ir bioloģiskā ūdens attīrīšanas iekārta, kas ierobežo mūsu sadzīves ķīmijas izvēli. Tāpēc nākas izmantot, ja ne eko, tad vismaz ļoti saudzīgus mazgāšanas līdzekļus.

Līdz šim Kastani nebiju mēģinājusi un, ja jāsaka godīgi, kapsulas mani samulsināja, un liku veļasmašīnā ar zināmām bažām: kas diez notiks ar to kapsulas plēvi? Lai gan vēl aizvien uztraucos, vai šīs plēvītes nemājo kādā veļasmašīnas trubiņas nostūrī, taisnīguma labad jāsaka, ka ar mašīnu pagaidām viss ir kārtībā (varbūt nesalasīju, bet ražotājam ieteiktu uz iepakojuma norādīt, vai kapsulas plēvīte izkūst, vai kur tā paliek..)

Par ķīmiskajām īpašībām - lai gan ar zāli no puikas džinsu biksēm pilnībā galā netika, ar šo līdzekli bija redzēts labākais rezultāts no visiem manis mēģinātajiem mazgāšanas līdzekļiem. Meitas drēbītes tika izmazgātas ideāli (un es pat nemazgāju 95, bet 60 grādos). Vīra "mašīnu skrūvējamās drēbes" arī bija patīkami tīras un izmazgāti tādi pleķi, kas gadiem rotāja darba kombinzonu.

Es ļoti novērtēju to, ka pēc izmazgāšanas drēbes neiegūst veļas mazgājamā līdzekļa izteiktu aromātu. Neuzskatu, ka manam vīram ir jāstaigā smaržojot pēc ceriņu mākoņa un arī pati mīlu iesmaržoties ar smaržām, nevis veļas pulveri.

Iespējams visvairāk novērtēju to, ka bioloģiskajā attīrīšanas iekārtā baktērijas vēl aizvien ir dzīvas, kas man rada pārliecību, ka līdzeklis ir dabai visnotaļ draudzīgs.

 

VĒRTĒ INESE DEMIDOVA 

Paldies par iespēju izmēģināt jaunos Kastanis veļas tīrīšanas līdzekļus kapsulās, krāsaina un visu veidu apģērba mazgāšanai. 

Kastanis kapsulas

Šobrīd esmu ideālā līdzekļa meklējumos, tāpēc jo īpaši aktuāli man bija izmēģināt šo produktu. Iemesls, kāpēc izvēlos Kastani, ir gaužām vienkāršs - vietējās produkcijas atbalstīšana. Veļas mašīna mūsmājās darbojas gandrīz katru nedēļas nogali. Lietoju ikdienā gan pulverus, gan nu jau arī pamazām šķidros mazgājamos līdzekļus. Tagad viennozīmīgi varu teikt, ka turpmāk lietošu veļas kapsulas, iemet veļas mašīnā un viss, aizmirsti par dozēšanu (1 kapsula - 1 mazgāšanas reize)! Tīri mazgā, labi izskalojas, veļa pēc mazgāšanas ir mīksta un smaržīga. Runājot par aromātu, esmu sajūsmā, tas ir perfektās proporcijās, ne par daudz, ne par maz. Tieši tik daudz, lai pēc veļas mazgāšanas drēbes patīkami smaržotu, bet nebūtu ar uzbāzīgo ķīmisko aromātu. Kopumā Kastanis kā veļas mazgājamais līdzeklis ļoti apmierina, lietoju un turpināšu lietot arī turpmāk.
 

VĒRTĒ TOPOŠĀ MĀMIŅA LĪGA 

Kastanis produkcija

Līdz šim nebiju pievērsusi uzmanību veļas mazgāšanas līdzekļiem kapsulās. Šī bija lieliska iespēja tos izmēģināt. Jāatzīst, ka šādi līdzekļi ir ērti lietošanā - nav jābārstās un jālaistās, kas pasargā no iepējas kaut kādas daļiņas ieelpot. Lietošanu atvieglo arī tas, ka vienai mazgāšanas reizei nepieciešamais daudzums jau ir dozēts. Konkrētajiem produktiem ir patīkama, diezgan neuzkrītoša smarža. Mazgāšanas līdzeklis lieliski pilda savu funkciju ar dažāda veida traipiem. Kapsulu vienīgais trūkums - dozēšanas trūkums gadījumos, kad ir jāmazgā neliels veļas daudzums (tas gan attiecas uz visiem kapsulu līdzekļiem). Pieļauju, ka šo līdzekli izmantošu arī turpmāk. Paldies par sniegto iespēju!

 

VĒRTĒ 3 BĒRNU MĀMIŅA MAIJA JAKOLOVIČA

Kastanis produkcija

Reklāma
Reklāma

Pavisam senākos laikos lietoju beramo veļas mazgāšanas līdzekli, bet tad pastāvēja problēma, ka tas neizskalojās pietiekami, īpaši no gultas veļas un segām. Tāpat man nepatika, ka veļas pulveris netiek izskalots no speciālās tam paredzētās atvilktnītes. Tad sāku izmantot šķidro veļas mazgāšanas līdzekli, kas sanāk dārgāk, bet man ļoti patīk. Turklāt to vienmēr lēju uzreiz pie mazgājamās veļas. Biju iepriecināta par iespēju izmēģināt Kastanis kapsulas veļai, jo tās atbilst manai līdzšinējai "veļas mazgāšanas filozofijai". Pirmajā brīdī bija bažas, kas notiek ar mazajiem celofāna maisiņiem, kuros mazgāšanas līdzeklis iepildīts, pat atvēru veļas mašīnas apakšā vāciņu, kur parasti krājas matu sprādzes un monētas, taču tur viss bija tīrs. Lai arī līdz šim izmantoju mazgāšanas līdzekļus ar mazāk intensīvu smaržu, Kastaņa smarža man ļoti patika, īpaši pēc ienešanas no āra. 

 

VĒRTĒ MAMMA MARTA BALODE

Testēju Spodrības Kastanis kapsulas veļas mazgāšanai - efekts un color. Katrā iepakojumā 15 kapsulas, kas pietiek 15 mazgāšanas reizēm. Veļas mazgāšanas līdzekļiem bija patīkama smarža, varbūt nedaudz intensīvāka kā citiem Kastanis veļas mazgāšanas produktiem, bet ne uzbāzīga. Patika ērtā kapsulu lietošana, izņem no iepakojuma, ieliec veļas mašīnas atver un pievieno drēbes. Kapsulas labi izšķīst un pēc mazgāšanas uz drēbēm nav nekādas mazgājamā līdzekļa pēdas. Vienīgi mazgāšanas līdzekli nav iespējams dozēt gadījumā, ja veļas mašīna nav pilna un jāmazgā tikai dažas drēbes. Uzskatu, ka Kastanis mazgāšanas kapsulas ir arī drošākas, piemēram, ja esi mamma vai tētis, tad nepastāv iespēja kādas lāsītes līdzekļa noliet garām uz grīdas, kur garām rāpo mazulis. Efekts mazgāšanas līdzeklis spēja izmazgāt dažus traipus no baltajām drēbēm, kuras citiem līdzekļiem nebija pa spēkam. Abi līdzekļi mazgāja labi un esmu apmierināta ar rezultātu.

 

VĒRTĒ ČETRU BĒRNU MAMMA ELITA MUCENIECE

Tā kā man ir 4 bērni, tad drēbes jāmazgā bieži. Un mazie bērni ātri tās nosmērē. Gandrīz katru dienu jāvelk tīras drēbes. Saliku veļasmašīnā netīrās drēbes un ieliku klāt veļas mazgāšanas kapsulu krāsainajām drēbēm. Pirmais pārsteigums bija putas. Pirms tam lietotie veļas pulveri nekad tik labi neputoja. Kad veļa izmazgājās, atvēru veļasmašīnu. Un uzreiz sajutu smaržu. Jauku, patīkamu un svaigu. Un visa veļa smaržoja ļoti labi. Tad izņēmu ārā drēbes. Uzmanību pievērsu zilajai bītlenītei. To nobildēju pirms mazgāšanas. Pleķu bija daudz. Bet pēc mazgāšanas krāsa bija košāka un neviena pleķa vairs nebija. Arī pārējās drēbes bija labi izmazgātas. Kad izkarināju žāvēties, visu laiku drēbes smaržoja. :) Vēlāk mazgāju arī džinsas. Arī tās ļoti labi izmazgājās.

 

Pirms tam lietoju veļas pulverus, kā arī šķidros mazgāšanas līdzekļus Bet ar kapsulām mazgāju pirmo reizi. Iespaids ir ļoti labs. Laikam turpmāk arī izvēlēšos kapsulas. Nav jādomā, cik daudz iebērt pulveri, bet tikai jāieliek kapsula, un viss. Un var labi rēķināt, cik mazgāšanas reizēm vēl palicis un kad jāpērk jaunu iepakojumu. Jo bieži veļas pulveris beidzās un tad jāskrien uz veikalu pēc jaunas pakas. Nevar paredzēt, cik mazgāšanas reizēm vēl pulveris ir palicis paciņā.
Un mazgā kapsulas labāk par veļas pulveri. Pēc mazgāšanas nepaliek balti pleķi (kā bieži gadījās pēc mazgāšanas ar veļas pulveri un nācās veļu pārmazgāt) un kapsulas puto labāk un izmazgā veļu arī labāk. 

 

VĒRTĒ DIVU DĒLU MAMMA LĪVA OZOLA

Šķidro veļas mazgājamo līdzekli Kastanis mūsu ģimene izmanto jau sen, tāpēc biju patīkami pārsteigta, ka tagad tas pieejams modernā veidolā - kapsulās. Testēšanai bija 2 veidu kapsulas - krāsainai veļai un vienkārši veļas mazgāšanai. Pirmais pārbaudījums kapsulām bija izmazgāt velosipēdu ķēdes eļļu no dēla drēbēm. Jāsaka, ka rezultāts bija labs, ņemot vērā, ka veļa netika mazgāta ļoti augstā temperatūrā. Eļļas traipu praktiski nebija. Mazgāts tika ar vienkāršo (rozā) mazgāšanas līdzekļa kapsulām. Lietojot kapsulas krāsainajai veļai, arī tās labi tika galā ar netīrumiem. Vienīgi mūsu ģimenei krāsaino kapsulu smarža likās nedaudz par spēcīgu.
Jaunās kapsulas noteikti ir ērts veids, kā mazgāt veļu, jo nav jādomā par līdzekļa dozēšanu, pietiek ar vienu kapsulu vienai mazgāšanas reizei. Jāatceras gan, ka kapsulas jāņem ar sausām rokām, ja rokas ir kaut nedaudz mitras, paliek nepatīkama sajūta pēc kontakta ar kapsulu. Ražotājs ir norādījis šo un arī citu svarīgu informāciju uz iepakojuma. Mūsu ģimene arī turpmāk izmantos Kastaņa produkciju.

 


Jaunums! Kastanis šķidrie veļas mazgāšanas līdzekļi tagad ir pieejami arī koncentrētās vienas devas kapsulās – Kastanis Color krāsainas veļas mazgāšanai un Kastanis Efekts visu veidu veļas mazgāšanai automātiskajās veļas mašīnās. Aktīvā komponentu formula efektīvi likvidē traipus, rūpējas par veļas tīrību un krāsu intensitāti, kā arī piešķir veļai ilgnoturīgu, svaigu aromātu.
Kapsulu ievieto tieši veļas mašīnas tilpnē (1 kapsula - 1 mazgāšanas reize). Mazgāšanas laikā tā pilnībā izšķīst. Lietošana: Ievietojiet kapsulu tukšā veļas mašīnas tvertnē. Ievietojiet tvertnē mazgājamās drēbes un sāciet mazgāšanas ciklu kā parasti.
 
Kastanis Color - koncentrētas kapsulas krāsaina apģērba mazgāšanai automātiskajās veļas mašīnās. 

Kastanis Color

Kastanis Color

  • Augstas mazgājošās īpašības;
  • Saglabā auduma krāsas;
  • Satur ūdeni mīkstinošas vielas;
  • Efektīvs pret traipiem;
  • Nesatur nešķīstošas vielas.

 

Kastanis Efekts - augsti koncentrētas kapsulas visu veidu apģērba mazgāšanai automātiskajās veļas mašīnās.

Kastanis Efekts

Kastanis Efekts

Augstas mazgājošās īpašības;
Satur ūdeni mīkstinošas vielas;
Efektīvs pret traipiem;
Nesatur nešķīstošas vielas.

 

Ieskaties: www.seal.lv