Sveicam māmiņu arī no attāluma!

Kā apsveikt mammu Mātes dienā, ja nesanāk viņu apciemot klātienē?

FOTO: Shutterstock.com

Ja mammu nav iespējams apciemot, vienkāršs, bet mīļš veids ir personīgas apsveikumu kartiņas izgatavošana. Šim nolūkam noderēs tādas iecienītas bezmaksas lietotnes, kā Red Stamp Cards, justWink vai Greeting Cards Gallery. Tajās var izvēlēties no tūkstošiem paraugu, ierakstīt paša sacerētu apsveikuma tekstu un nosūtīt pa e-pastu vai caur sociālajiem tīkliem.

Vēl vienkāršāk pie apsveikumu kartiņas varat tikt ar specializētu Mātes dienu aplikāciju palīdzību. Piemēram, Mothers Day Cards vai Mother’s Day Greeting Maker. Tajās apkopotas īpaši šiem svētkiem paredzētu kartiņu paraugi. Vienīgi visi gatavie uzraksti ir angļu valodā un tos būs jāpārraksta. Šim nolūkam labāka ir otrā lietotne, jo tajā var krietni pamainīt kartiņas parauga izskatu. Ne vien nomainot burtu lielumu, krāsu un fontu, bet arī pievienojot paša izvēlētus attēlus.

Neparastāka un līdz ar to pārsteidzošāka dāvana būs paša izaudzētu virtuālo puķu pušķis. Sarūpēt šo dāvanu īpaši patiks bērniem. Lietotnē Flower Garden var izvēlēties mammas mīļāko puķu sēklas, iesēt tās virtuālā podiņā viedtelefona ekrānā, laistīt un lolot līdz tās izaugušas. Pēc tam buķetei var pievienot apsveikuma kartiņu un nosūtīt pa e-pastu.

Reklāma
Reklāma