Piesaki savu mazuli fotomodeļu konkursam!

Ja Tavs mazulis ir vecumā no četriem mēnešiem līdz diviem gadiem, piesaki viņu Latvijā radīta jaunā zīmola "Seal cosmetics Baby" un Latvijas vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv rīkotajā mazo fotomodeļu konkursā!

Piesaki savu mazuli fotomodeļu konkursam!

FOTO: Shutterstock.com

Piesaki savu mazuli fotomodeļu konkursam!

Konkursa mērķis ir atrast reklāmas seju “Spodrības” jaunajai bērnu kosmētikas sērijai “Seal cosmetics Baby”. Mazais fotomodelis būs redzams šīs līnijas reklāmas materiālos - žurnālu un interneta reklāmās, kā arī bukletos u.c. reklāmas materiālos. Un vēl! Jaunais fotomodelis būs arī topošo un jauno vecāku žurnāla “Mammām un Tētiem” vasaras numura vāka seja!

Lai pieteiktu mazuli konkursam:
* Līdz šā gada 24.maijam iesūti sava bērna foto (ne vairāk kā 3 bildes) uz e-pastu inga@mammam.lv. Iesūtītajai bildei jābūt uzņemtai ne agrāk kā divas nedēļas pirms bildes iesūtīšanas konkursam;
* Bildei pievieno šādu informāciju: bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas dienas datumu; kontaktinformāciju (tālrunis, epasts, dzīvesvietas adrese) vecākam, kurš piesaka bērnu konkursam;
* Uzrakstiet īsu pamatojumu, kāpēc vēlaties, lai tieši Jūsu mazulis kļūst par reklāmas un vāka seju!

Uzvarētāja noteikšana:

* Konkursa 1.kārtā konkursa organizatori izvēlēsies 3-5 mazos konkursantus, kas iekļūs 2.kārtā;

* Konkursa 2.kārta ir balsojums - ikviens varēs nobalsot par savu favorītu! Balsojums notiks Mammamuntetiem.lv Facebook lapā. Tas mazulis, kura foto iegūs visvairāk balsu, kļūs par kosmētikas sērijas “Seal cosmetics Baby” reklāmas seju un nokļūs uz žurnāla "Mammām un Tētiem" vāka. 

 

Reklāma
Reklāma

Uzvarētājs dāvanā saņems arī dāvanu grozu ar jaunās sērijas “Seal Cosmetics Baby” kosmētiku!

seal cosmetics baby


SEAL COSMETICS BABY
Īpaši maigas rūpes par mazuļiem - sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela β glucan, kas nomierina mazuļu maigo ādu un novērš tās kairinājumu. Nesatur parabēnus, minerāleļļas un krāsvielas. Piemērots mazuļiem no 6 mēnešu vecuma.

Maigs un saudzējošs ķermeņa pieniņš bērniem. Ērti dozējams, viegli klājas. Nesatur parabēnus un minerāleļļu. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī šī sviesta eļļa ar ādu kopjošām īpašībām. Pieniņš satur dabīgo bišu vasku, kas ir dabīgā ādas mitruma aizsargājoša barjera, un saldo mandeļu eļļu, kas baro ādu padarot to mīkstu un samtainu.
 
Maigs vannošanās līdzeklis bērniem. Piemērots saudzējošai ķermeņa un matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu, kā arī babasu eļļa ar ādu kopjošām īpašībām.
 
Maigs šampūns bērniem. Piemērots saudzējošai matu mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Sastāvā hipoalerģiska auzu graudu aktīvā viela ß-Glucan, kas nomierina ādu un maigi novērš tās kairinājumu.