Kūkas, kārumi un saldie - iesūti konkursam bērnības mīļākā kāruma recepti! Balvas no Dansukker

Ikviens esam piedzīvojuši šo laimīgo mirkli, kad nobaudītais ēdiens atmiņā atsauc bērnības garšu… Šie ir ēdieni, kuru receptes ir vērts apkopot, saglabāt un nodot nākamajām paaudzēm! Tāpēc Dansukker aicina iesūtīt savu recepti konkursam “Bērnības kārumu receptes”. 

 

Piedalies Dansukker recepšu konkursā Bērnības kārumu receptes”!

FOTO: Shutterstock.com

Piedalies Dansukker recepšu konkursā "Bērnības kārumu receptes”!

 

Pufīgas kūkas, mutē kūstoši cepumi, kārdinoši smaržojošas kanēļmaizītes, saldās zupas un aromātiski ogu ķīseļi, grezni kārtojumi un čaukstoši krēmi - recepšu, kas glabā bērnības garšu un ko ir vērts šodien degustēt kopā ar saviem bērniem un nodot no paaudzes paaudzē, ir tiešām daudz! Dalies savās mīļākajās bērnības dienu kārumu receptēs un piedalies Dansukker konkursā - balvās cukuru izlase no Dansukker!

 

LAI PIEDALĪTOS KONKURSĀ:
1) Līdz šā gada 4.jūnijam iesūti savu mīļāko recepti, kas glabā bērnības garšu, uz e-pastu redakcija@mammam.lv;
2) Iesūtītajai receptei pievieno foto vai gatavošanas procesu bildēs.

Uzvarētāju izziņosim 5.jūnijā. 

 

Reklāma
Reklāma

PAR BALVĀM:
Trīs labāko recepšu autoriem balvā lielais iepakojums (10 kg) ar Dansukker Jelgavas cukuru bērnības garšas atsaukšanai visas vasaras garumā. Balvu grozā gaidāma arī 20 dažādu cukuru veidu izlase saldākai dzīvei.

cukurs

 

 

bērnības receptes
Saldums ir pirmā no garšām, ko bērns saņem un izgaršo. Saldums ir bērnības garša. Tu vari to atsaukt atmiņā, kad vien vēlies! Atmodini bērnības garšu ar Dansukker Jelgavas cukuru!