Piedalies un saņem robotizēto zāles pļāvēju Husqvarna Automower® bez maksas!

Fantastiska iespēja! Husqvarna rīko aizraujošu kampaņu ģimenēm! Piesakies līdz 12.jūnija 10:00, aizpildot zemāk linkā esošo pieteikuma anketu, un varbūt tieši Tu iegūsi robotizēto zālespļāvēju Husqvarna Automower®! Iegūsti vairāk laika brīvdienām ar ģimeni!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Husqvarna Automower®Piedalies konkursā!

 

Ar ko sākt? Pavisam vienkārši! 
1. Aizpildi īsu pieteikuma anketu: http://ej.uz/UznemietGimeneAutomower 


2. Otrās atlases kārtas uzdevums prasīs radošu pieeju – izvēlētajām ģimenēm būs jāsagatavo un jāiesūta īss video par sevi. Video tiks ievietoti Husqvarna Facebook lapā, kurā par tiem varēs balsot, spiežot “patīk”. No tiem video, kuri būs saņēmuši visvairāk balsu, Husqvarna pārstāvji izvēlēsies vienu ģimeni, kuras dārzā bez maksas tiks uzstādīts un visu vasaru darbosies dārzam atbilstošs robotizētais zālespļāvējs Husqvarna Automower®.


3. Un kampaņas noslēgumā, ja visi nosacījumi veiksmīgi izpildīti, ģimene savu jauno palīgu Husqvarna Automower® saņems dāvanā. 

 


Parādi mums, kāpēc Tu vēlies, lai Husqvarna Automower® viesotos tieši Tavas ģimenes dārzā un varbūt jau drīz tiksimies, lai tieši Tavā dārzā arī uzstādītu robotizēto zāles pļāvēju uz visu vasaru!

 

Reklāma
Reklāma

Husqvarna Automower® zāles pļāvēju nebaida dažādi zālāji – tas spēs darboties gan nelīdzenā reljefā, gan tādā, kurā iemitinājušies kurmji. Pie tam ir pierādīts, ka robota darbības rezultātā radītā vibrācija uz visiem laikiem padzen kurmjus no jūsu pagalma. Robotu neapturēs ne lietus, ne slapja zāle, ne karstums vai nakts iestāšanās. Turklāt, pateicoties īpaši klusajai darbībai, zāli iespējams pļaut visu diennakti, netraucējot ne saimniekam, ne kaimiņiem. Un arī par robota “uzticību” nav jāšaubās - Husqvarna Automower® neaizies pat no neiežogota pagalma, jo pirms robota ieslēgšanas apstrādājamais zālājs tiek iezīmēts ar speciāliem vadiem, kas tiek piestiprināts pie zemes ar klāt pievienotajām skavām vai ierakts zemē, iezīmējot teritoriju, aiz kuras robežām iekārta nevarēs darboties. No garnadžiem robotu pasargās skaņas signalizācija, līdzīga kā automašīnām, GPS navigācijas sistēma un PIN kods. 

Vairāk informācijas meklē šeit

Sekojiet līdzi arī „Husqvarna” Facebook lapā www.facebook.com/HusqvarnaLatvija!

 

Par Husqvarna

Husqvarna Group” ir pasaulē lielākais ārā darbu un dārza tehnikas ražotājs, piedāvājot tādas preces kā motorzāģus, zāles pļāvējus, dārza traktorus. Tas ir arī Eiropas līderis plaša patēriņa laistīšanas preču ražošanā un viens no pasaules līderiem griešanas instrumentu ražošanā būvindustrijas nozares vajadzībām. „Husqvarna” produkcija caur izplatītāju tīkliem un vairumtirgotājiem tiek tirgota vairāk nekā 100 pasaules valstīs. 2014. gada „Husqvarna Group” tīrā pārdošanas peļņa sastādīja 33 miljardus SEK, vidējais darbinieku skaits – 14000.