SOKKI zeķes – bauda Tavām kājām!

Ikdienas steigā mēs daudz neaizdomājamies par to, kādas zeķes velkam kājās, un nereti tās iegādājamies lielveikalos, liekot iepirkuma groziņā blakus tomātiem un pienam. Neiedziļināmies, no kāda materiāla mūsu zeķes radītas, vai tās ir pietiekoši ērtas, vai labi pieguļ pēdai.

SOKKI radīšanā tiek izmantotas jaunākās adīšanas tehnoloģijas, lai nodrošinātu kājām maksimāli komfortu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

SOKKI radīšanā tiek izmantotas jaunākās adīšanas tehnoloģijas, lai nodrošinātu kājām maksimāli komfortu.

SOKKI - tās ir neticami ērtas zeķes, kas radītas no mīkstas, ķemmētas organiskās kokvilnas, izmantojot jaunākās adīšanas tehnoloģijas. Tieši tāpēc SOKKI kļūst par ērtāko apģērbu ikvienam, kas tās reiz uzvilcis.

 

Apskati SOKKI košo zeķu piedāvājumu un izvēlies sev tīkamākās! Brīdinām - izraisa pozitīvu atkarību :)

 

sokki

 

SOKKI zeķes tiek radītas no mīkstas, ķemmētas organiskās kokvilnas, kas tiek krāsota ar dabīgām krāsvielām, tāpēc tās ir tik  neticami ērtas, maigas, draudzīgas dabai un ādai. 



Ikdienas steigā mēs daudz neaizdomājamies par to, kādas zeķes velkam kājās, un nereti tās iegādājamies lielveikalos, liekot iepirkuma groziņā blakus tomātiem un pienam. Neiedziļināmies, no kāda materiāla mūsu zeķes radītas, vai tās ir pietiekoši ērtas, vai labi pieguļ pēdai. Tajā pašā laikā par apavu kvalitāti, komfortu un dizainu gan piedomājam, un izvēlamies tos rūpīgi. Tas ir mazliet absurdi, jo zeķes, tāpat kā apakšveļa, ir tiešā saskarē ar ādu, tāpēc materiāla dabīgums un zeķes funkcionalitāte tomēr spēlē lielu lomu labsajūtas nodrošināšanai ikdienā. 
 


SOKKI ir latviešu ģimenē radīts zeķu zīmols, kurš apvieno kvalitāti, komfortu un dizainu. 
SOKKI zeķes tiek radītas no mīkstas, ķemmētas organiskās kokvilnas, kas tiek krāsota ar dabīgām krāsvielām, tāpēc tās ir tik  neticami ērtas, maigas, draudzīgas dabai un ādai. SOKKI radīšanā tiek izmantotas jaunākās adīšanas tehnoloģijas, lai nodrošinātu kājām maksimāli komfortu - zeķes tiek adītas, anatomiski pielāgojot tās labajai un kreisajai kājai. Tām ir plakana purngala šuve, turklāt sporta zeķēm ir mīksta frotē pēdas daļa ar “kanāliņiem”, kas palīdz ventilēt pēdu.

 

SOKKI zeķu dizains tiek radīts sadarbībā ar Latvijas labākajiem dizaineriem un sabiedrībā mīlētām personībām – tas ir košas, atraktīvas un ļauj izcelties pūlī. Šopavasar ir laista klajā jaunā kolekcija SOKKI by Intars Busulis, kuras veidošanā piedalījies pats mākslinieks. Šī kolekcija izceļas ar īpaši košiem dizainiem, kas atbilst Intara personībai un skatuves mākslinieka tēlam. 

Reklāma
Reklāma

 

sokki

 

SOKKI radītāji ir spējuši uzminēt cilvēku vajadzības, jo, kā klientu rāda aptaujas, SOKKI bieži kļūst par mīļāko apģērbu ikvienam, kas tās reiz uzvilcis.

Vairāk par SOKKI šeit.

 

SOKKI iespējams iegādāties interneta veikalā un veikalos visā Latvijā.

 

Veikalos Rīgā:
Miss BonBon, Tērbatas ielā 50
Rozes bode, Teātra ielā 4
M50, Miera ielā 17
Euroskor - t/c Spice un t/c Domina  

Jelgavā - Euroskor, Pilsētas pasāža 
Valmierā - Euroskor, t/c Valleta.
Talsos - IK Eserika, Kr. Valdemāra ielā  90 
Ventspilī - Vētra tirgotava, Baznīcas ielā 2
Madonā - Lāde, Rūpniecības ielā 49