Aizved ģimenes seniorus uz festivālu "Zelta ritmi"

Īpaši senioriem veltītais festivāls “Zelta ritmi” norisināsies 15. jūnijā Esplanādes parkā Rīgā no plkst. 11.00 līdz 15.00.

Aizved ģimenes seniorus uz festivālu Zelta ritmi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Īpaši senioriem veltītais festivāls “Zelta ritmi” norisināsies 15. jūnijā Esplanādes parkā Rīgā no plkst. 11.00 līdz 15.00. Tā mērķis ir iedvesmot dzīvot skaisti, aktīvi un priekpilni neatkarīgi no vecuma. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Šogad festivālā “Zelta ritmi” gaidāms piesātināts iedvesmas lekciju klāsts. Tās vadīs Latvijā atzīti un zināmi speciālisti, kas ir arī festivāla vēstneši, – profesors, gerontologs Jānis Zaļkalns, profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns un psihoterapeite Aina Poiša. 

Festivāla “Zelta ritmi” programma paredzēta daudzpusīga, lai aptvertu dažādās senioru intereses. Svētku koncertā uzstāsies čellu trio “Melo-M”, grupa “Radio Orchestra”, kā arī senioru kolektīvi. Tradicionāli notiks vingrošanas meistarklases, būs bezmaksas fizioterapeita konsultācijas, gleznošanas plenērs, kur aicināti piedalīties arī tie, kas līdz šim ar mākslu bijuši uz jūs. Ikviens interesents gaidīts arī uz radošo senioru “Zelta tirgu”, kur visi ienākumi no pārdotajiem darbiem paliks to autoriem. 

Reklāma
Reklāma

Vairāk lasi: www.zeltaritmi.lv