Esam noskaidrojuši, kurš saņems īpaši kompakto LG veļas mašīnu!

Ģimenes portāls Mammām un Tētiem un LG Electronics aicināja piedalīties aptaujā par veļas mašīnas lietošanas paradumiem. Ikvienam dalībnieks piedalījās izlozē, lai saņemtu lielisku balvu - jauno kompakto veļas mašīnu ar žāvētāju LG 6 Motion - FH2U2HDM1N.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

BALVU - īpaši kompakto LG veļas mašīnu ar žāvētāju - FH2U2HDM1N - SAŅEM Sandra Lūse. Apsveicam!

 

Kad uzvarētāja būs izmēģinājusi jauno veļasmašīnu un sadraudzējusies ar to, ģimenes portālā Mammamuntetiem.lv varēsi lasīt Sandras iespaidus. 

 

Par balvu:
Balvā varēs saņemt īpaši kompakto LG veļas mašīnu ar žāvētāju - FH2U2HDM1N. LG veļas mašīna ar žāvētāju ļaus iegūt tīras un sausas drēbes, nepērkot atsevišķu žāvētāju, līdz ar to, mājās būs vairāk brīvas telpas. Šīs īpaši šaurās veļas mašīnas dziļums ir tikai 45cm, tāpēc tā lieliski iederēsies arī mazās telpās. 

Reklāma
Reklāma

īpaši kompakta LG veļas mašīnu ar žāvētāju - FH2U2HDM1N

Pēc veļas žāvēšanas apģērbs būs mīksts un maigs, pat neizmantojot ķīmiskos veļas mīkstinātājus. Atkarībā no mazgāšanas programmas izvēles, 6 Motion Direct Drive tehnoloģija pielāgo kustības katram apģērbu viedam, lai saudzētu veļu, kā arī izmazgātu to maksimāli tīru. Veļas mašīnai ir iespēja caur speciālu aplikāciju lejuplādēt jaunas mazgāšanas programmas, piemēram, īpaši piemērotas bērnu vai sporta apģērbam. Veļas mašīnai ir arī “atliktā laika” funkcija, kas nozīmē, ka, dodoties ārpus mājas, ir iespēja iestatīt mazgāšanas un žāvēšanas laiku tā, lai atgriežoties mājās, no veļas mašīnas var izņemt sausu un mīkstu veļu.
Šaurās veļas mašīnas izmērs: (P x Dz x A) 600 x 450 x 850 mm.


Plašāku informāciju par balvu vari iegūt šeit.