Uzturs aktīvajiem: kā veselīgi ēst, taupot laiku?

Dzīve saspringtā ritmā nereti izjauc mūsu ēšanas kārtību, tāpēc reizēm, lai kā to negribētos, ķeramies pie visdažādākajiem pusfabrikātiem izsalkuma mazināšanai, tomēr reālu labumu no tā negūstam. Rodas jautājums, vai iespējams atrast tādu produktu, kurš būtu gan sātīga uzkoda, gan nepiesārņotu mūsu organismu? “Žemaitijos pienas” ir atradis izeju un patērētājiem piedāvā modernas, veselīgas un svaigas plēšamās siera nūjiņas “Pik-Nik”, kuras garšu daudzveidības dēļ kļūst par neatņemamu dienas ēdienkartes sastāvdaļu gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Veselīgā “Pik-Nik” uzkoda bez konservantiem ir īsts kalcija, olbaltumvielu un fosfora avots, kas pielāgots ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veselīgā “Pik-Nik” uzkoda bez konservantiem ir īsts kalcija, olbaltumvielu un fosfora avots, kas pielāgots ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Uztura speciālisti bieži uzsver, ka uzkodas jāiekļauj savā uztura plānā. Daudzi sāk meklēt kaut ko veselīgu un gardu, tomēr padodas, uzkožot smalkmaizīti vai batoniņu, ko ātri var iegādāties tuvējā veikalā. “Žemaitijos pienas” plēšamās siera nūjiņas “Pik-Nik” katru gadu gūst aizvien lielāku popularitāti, jo ne tikai ietaupa patērētāju laiku, domājot par to, ko vajadzētu uzkost, bet arī atbilst katra gaumei un bagātina organismu ar vajadzīgām vielām.

 

Nūjiņām raksturīgs ļoti priecīgs un rotaļīgs lietošanas veids – plēšana, kas veicina pozitīvu dalīšanos emocijās. Speciāli animētais un krāsainais iepakojums pievelk mazāko siera nūjiņu cienītāju skatienus.

 

Veselīgā “Pik-Nik” uzkoda bez konservantiem ir īsts kalcija, olbaltumvielu un fosfora avots, kas pielāgots ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem. Speciāli mazajiem izgatavotās siera nūjiņas “Pik-Nik Original” satur mazāk sāls, bet “Pik-Nik Twiller” ir bagātinātas ar beta karotīnu, kas nepieciešams acīm, ādai un imūnsistēmai. Nereti bērnus ir grūti pārliecināt, ka tas, kas ir veselīgs un derīgs mūsu organismam, var būt arī ļoti garšīgs. Tomēr par “Pik-Nik” siera desiņām mazos pārliecināt nevajag. Nūjiņām raksturīgs ļoti priecīgs un rotaļīgs lietošanas veids – plēšana, kas veicina pozitīvu dalīšanos emocijās. Speciāli animētais un krāsainais iepakojums pievelk mazāko siera nūjiņu cienītāju skatienus.

 

“Pik-Nik” pieaugušajiem – īpaši izceļas ar garšu daudzveidību. Lai dažādotu dienas uzkodu ēdienkarti, var izvēlēties ne tikai klasiskās “Pik-Nik Classic” siera nūjiņas, kas bagātīgi satur olbaltumvielas un kalciju, bet arī vērtīgās, ar melnsēklīti papildinātās nūjiņas “Pik-Nik Nigella”. Tās īpaši piemērotas tiem, kam trūkst enerģijas un gribas uzveikt nogurumu, jo no seniem laikiem zināms, ka melnsēklīte uzlabo smadzeņu darbību, stiprina acu tīkleni un aktivizē imunitāti.

 

Reklāma
Reklāma

Siera nūjiņas, kas iepakotas ērtā iepakojumā, nerada neērtības, ar kurām parasti saskaramies, ja uzkodas vēlamies pagatavot mājās. 

 

Siera nūjiņas iecienījuši veģetārieši, jo “Pik-Nik” ražošanai netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes fermenti. Bet tiem, kas vēl vairāk vēlas dažādot ēdienkarti, siera nūjiņas var kļūt par izcilu sastāvdaļu ne tikai gatavojot aukstās vai karstās uzkodas, bet arī visdažādākos ēdienus.

 

Siera nūjiņas, kas iepakotas ērtā iepakojumā, nerada neērtības, ar kurām parasti saskaramies, ja uzkodas vēlamies pagatavot mājās. Gan bērni, gan pieaugušie “Pik-Nik” siera nūjiņas, kuras palīdzēs samazināt izsalkumu un sniegs reālu labumu organisma stiprināšanai, var vienmēr nēsāt līdzi – ejot uz skolu, darbu, ekskursijā vai pavadot laiku pilsētā.

 

Ieskaties šeit: www.pik-nik.lv