Veselības pārbaude bērniem – bez rindas un vienā dienā

Bērniem veselības aprūpe Latvijā ir bez maksas, tomēr mazo pacientu rindu pie ārsta regulē kvotas – apmaksāto medicīnas pakalpojumu pieejamība. Tādējādi bērna sagatavošana bērnudārzam vai skolai var aizņemt pat vairākus mēnešus, jo nereti pierakstīties pie speciālistiem iespējams tikai ilgu laiku uz priekšu. Vērtīga alternatīva ir visas bērnu veselības pārbaudes iziet sev pieņemamā laikā pie kvalificētiem speciālistiem bērnu kompleksās veselības aprūpes programmas ietvaros “Veselības centru apvienība” (VCA) poliklīnikā AURA.

 Bērnu kompleksās veselības pārbaudes pakalpojums ir pieejams AURA Premium nodaļā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu kompleksās veselības pārbaudes pakalpojums ir pieejams AURA Premium nodaļā

Bērnu check-up programma ir pieejama AURA Premium nodaļā, kur, individuāli vienojoties, speciālistu pieņemšanas laiki tiek pakārtoti pacientu iespējām. Bērnudārzam vai skolai vajadzīgās pārbaudes AURA Premium ir izejamas pat dažu stundu laikā,” skaidro Natālija Leitāne, AURA Premium nodaļas vadītāja.

 

VCA AURA ir plaša profila poliklīnika, kura jau vēsturiski ir specializējusies bērnu aprūpē, izvēloties kvalificētus ārstus un diagnostikas aparatūru piemērojot mazajiem pacientiem.

 

Skolai vajadzīga virkne pārbaužu

Bērnudārza vai skolas gaitu uzsākšanai attiecīgajā izglītības iestādē jāiesniedz bērna medicīniskā karte. Tās aizpildīšanai parastajā kārtībā būtu jādodas pie ģimenes ārsta un jāsaņem nosūtījums uz konsultācijām pie ķirurga-ortopēda, acu ārsta, neirologa, zobārsta, kā arī jāveic elektrokardiogramma (EKG) un pilnas asins ainas analīzes.

Turpretī, ja vecāki izvēlas bērna veselības pārbaudi veikt AURA Premium, visi ārsti un analīžu paņemšana ir pieejami vienuviet. Kāds no vecākiem sazvana pakalpojuma koordinatoru un vienojas par vienu pieņemšanas laiku. Kompleksajā veselības apskatē var iekļaut arī citus speciālistus, piemēram, logopēdu, ja tas ir nepieciešams.

Ja vecāki uzskata, ka vienā dienā apmeklēt visus speciālistus bērnam būs pārāk grūti, AURA Premium veselības pārbaudes iespējams sadalīt arī vairākās dienās.

 

Īpaši rūpējas par bērniem

VCA AURA ir plaša profila poliklīnika, kura jau vēsturiski ir specializējusies bērnu aprūpē, izvēloties kvalificētus ārstus un diagnostikas aparatūru piemērojot mazajiem pacientiem.

Reklāma
Reklāma

AURA ir vieta, kur sākas veselīga ģimene. Ik dienu mēs par to piedomājam, veltot lielu uzmanību katrai sava darba detaļai. AURA pacientus sagaida ar patīkami iekārtotām telpām un zinošu personālu. Mums jau šobrīd ir lieliska tehniskās iespējas, un joprojām turpinām investēt jaunākās paaudzes diagnostikas un ārstniecības aparatūrā. Darām visu, lai pie mums vecāki un bērni justos komfortabli un mierīgi,” norāda VCA AURA direktore Anita Kamenščikova.

AURA Premium nodaļā vecāki ar ārstu var konsultēties tik ilgi, cik tas ir vajadzīgs. Tās nav ierastās 10–15 minūtes, ko ārsti mēdz veltīt pacientam valsts apmaksāto kvotu gadījumā.

 

AURA Premium bērnu kompleksajā veselības pārbaudē ietilpst ķirurga-ortopēda, acu ārsta, neirologa, zobārsta konsultācija, EKG un klīniskās analīzes, paplašinātā pediatra-ģimenes ārsta profilaktiskā apskate un bērna medicīniskās kartes noformēšana. Pēc ārstu apmeklējuma jūsu atvase saņems arī vitamīnus un diplomu ''Gatavs skolai''.

 

Bērnu kompleksās veselības pārbaudes pakalpojums ir pieejams AURA Premium nodaļā, Nīcgales ielā 5, Rīgā, 7. stāvā.

 

Piesakieties, zvanot AURA Premium nodaļas vadītājai Natālijai Leitānei pa tālruni 20 015 889 vai pierakstoties www.epoliklinika.lv.

Pakalpojums līdz 31.08.17. ir pieejams par īpašu cenu.

Vairāk informācijas meklējiet www.vca.lv