Atgādinājumi vīrietim, ko ņemt vērā, ievācoties pie draudzenes

Esi gatavs ievākties savas mīļotās sievietes mājoklī? Kā zināms, ir ieteicams uzsākt kopdzīvi pirms laulībām, jo tikai tā var redzēt patieso saderību. Ievākšanās draudzenes mājoklī ar visu iedzīvi būs neaizmirstama pieredze, kas mainīs tavu dzīvi. Taču tas var prasīt vairāk kompromisus. 

Kopdzīves uzsākšana nav tikai prieks. Tā sev līdi nes arī nopietnas pārmaiņas.

FOTO: Shutterstock.com

Kopdzīves uzsākšana nav tikai prieks. Tā sev līdi nes arī nopietnas pārmaiņas.

Kad būsi ievācies, partnere varētu nebūt gatava uzreiz pieņemt visas izmaiņas. Ir daudz patīkamu iemeslu, lai uzsāktu kopdzīvi ar savu draudzeni, taču ir arī lietas, kas ātri var kļūt nepatīkamas, ja netiks nokārtotas. Lūk, daži mīti, kurus apgāzīsim.


Mantu atvešana
Visticamāk, esi ievācies kopā ar savu mīļāko mākslas darbu, iemīļoto retro rokgrupas plakātu un citiem puišiem svarīgiem aksesuāriem. Tavai zināšanai: draudzenei tas varētu neiet pie sirds. Atvedot savu televizoru, tu dosi signālu, ka skatīsies savu iemīļoto kanālu uz sava televizora 24/7. Galvenais ir laikus pateikt draudzenei, kuras iemīļotās lietas tu ņemsi sev līdzi pārvācoties, lai viņa varētu pie šīs domas pierast.


Tavi draugi ir arī mani draugi
Tu nevari sagaidīt, ka pēc garas nakts bāros ar saviem draugiem, mīļotā tevi sagaidīs ar platu smaidu un atplestām rokām. Tava svētdienas futbola maču skatīšanās ar draugiem, aukstu alu un uzkodām var tikt mainītas pret mierīgām pusdienām viņas iemīļotajā ēstuvē. Par viesiem ir jābrīdina laicīgi, lai draudzene nekļūtu ellīgi dusmīga. Lai arī draugi ir svarīgi, rodi balansu starp tiem un savām attiecībām.


Bezmaksas mājkalpotājas mīts
Tu vari censties, taču ir jāapzinās, ka dažas lietas labāk padodas skaistajam dzimumam. Tu esi noslaucījis putekļus no sava galda, taču grīdas mazgāšana, slaucīšana un sūkšana nav tikai dabiska nodarbe kā draudzenei. Tomēr tev būs jāpaveic sava daļa mājasdarbu un jāsavāc aiz sevis. Un, ja kaut kas nenotiks kā pēc viņas rokasgrāmatas... tā labāk nevajadzētu notikt. Tava draudzene nav bezmaksas mājkalpotāja. Jo ātrāk tu to sapratīsi, jo labāka dzīve jums būs.

Reklāma
Reklāma


Dubultie ienākumi
Jā, bez šaubām tagad būs divi ienākumu avoti, taču vienalga nebūs pietiekami daudz resursu, lai iegādātos dažādas iekārtas, iTunes piedāvājumus un lietas, par ko esi sapņojis. Uzsākot kopdzīvi, jūs, iespējams, ievācāties lielākā dzīvoklī nekā jūsu iepriekšējais vecpuiša miteklis, kas nozīmē, ka arī īre būs lielāka. Arī dzīvesveids mainīsies, jo biežāk ieturēsiet maltītes mājās, attiecīgi ledusskapis būs pilnāks nekā busi pieradis līdz šim. Ienākumi un izdevumi izlīdzināsies un, lai arī cerējāi, ka būs papildus resursi, realitāte ir tālu no tā.


Apakšveļas mīts
Tavi seksuālie sapņi ir uzņēmuši apgriezienus. Tu ceri viņu pieķert viņas skaistajā apakšveļā vai peimīlīgajās biksītēs. Vai arī cerēji, ka draudzene pa māju staigās ar augstpapēžu kurpēm un neko citu? Pilnīgi nepareizi. Pēc garas darba dienas viņa izvēlas savas iemīļotās treniņbikses vai kokvilnas šortiņus. Viņai nebūs kosmētikas uz sejas un acis būs piepampušas, bet tev taču viņa patīk viņas personības dēļ... vai ne?
 

Avots: www.stylerug.net