Padoms viņam: ko darīt, lai sieviete sasniegtu baudas virsotnes?

Fakts, ka sievietes orgasmu sasniedz retāk nekā vīrieši, ir raisījis diskusijas. Bet ne tikai sievietēm ir mērķis panākt vienlīdzību guļamistabā – daudzi mīloši un rūpīgi vīriešu kārtas partneri ir stingri pārliecināti par ideju, ka seksā sievietēm jāsasniedz tādas pašas baudas virsotnes kā vīriešiem.

Un tomēr - sievietes orgasms nav atkarīgs tikai no partnera prasmes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Un tomēr - sievietes orgasms nav atkarīgs tikai no partnera prasmes.

Un tai ir jābūt ikdienišķai lietai, nevis lielam notikumam.

Bauda viņas prātam
Daudziem vīriešiem ievērojami uzlabojas baudas apvāršņi un tiek paaugstināts ego, zinot to, ka partneres izbauda pavadīto laiku guļamistabā. Mīļotās sievietes kulminācijas brīža vērošana var būt neticami intīms, saistošs un erotisks brīdis. Lai gan seksuālās veselības un labsajūtas zīmola Durex nesen veiktā pētījuma rezultāti liecina, ka 81% aptaujāto sieviešu nesasniedz orgasmu, mīlējoties ar savu mīļoto, lielākā daļa (91%) tomēr ir apmierinātas ar to, cik bieži sasniedz orgasmu.

Seksologs Artūrs Vāvere apgalvo, ka “sievietes orgasms nav atkarīgs tikai no partnera prasmes. Visbiežāk gadās saskarties ar situācijām, kad partneris cenšas darīt visu iespējamo, tomēr sieviete līdz orgasmam tā arī nenonāk. Šādā situācijā risinājums jāmeklē pašai sievietei. Ja pārī valda uzticēšanās un atklātība, partneris var veicināt problēmas risināšanu,  vēršoties pie speciālista un vajadzības gadījumā iesaistoties pats”.


Neaizmirsti par skūpstiem! 
Atbilstošs noskaņojumus, iespējams, ir viens no svarīgākajiem orgasma sasniegšanas priekšnosacījumiem. Daudzas sievietes apgalvo, ka viņu spēja sasniegt kulminācijas brīdi ir atkarīga no tā, kā viņas jūtas emocionāli, tādēļ ir ļoti svarīgi radīt (un uzturēt) noskaņu, kurā sieviete justos droši un ērti, lai patiešām varētu atpūsties un – izbaudīt notiekošo. Padari savu guļamistabu par tīru, mierīgu vietu, un izbaudiet laiku, ko tajā pavadāt! Pasaki, cik dievīga viņa ir, cik seksīgi izskatās, cik labi smaržo, – liec viņai saprast, cik ļoti viņu mīli! 

“Runājot par intīmo kontaktu, būtu normāli, ja abi to vēlētos izbaudīt un nonāktu savstarpējā transa stāvoklī, kas emocionāli ir atbilstošs un labvēlīgs orgasma sasniegšanai abiem partneriem,” skaidro Artūrs Vāvere.

Nenovērtējiet par zemu arī skūpstu efektu! Pirms pārvietojaties zem jostasvietas, izbaudiet laiku, ko veltāt garām skūpstu tūrēm. Ir pierādīts, ka skūpstīšanās pazemina stresa līmeni un paaugstina serotonīna – tā saukto laimes hormona līmeni. 

Neliela ārējā palīdzība nekad nav nodarījusi ļaunumu 
Pašlaik veikalos ir pieejams plašs produktu klāsts, kuri veidoti, domājot tieši par sievietes baudas virsotnēm. Ir dažādi līdzekļi, piemēram, prezervatīvi, kas ir pārklāti ar stimulējošu gelu un sniedz aizraujošas sildošas, atvēsinošas un kutinošas sajūtas dzimumakta laikā – tas palielina asiņu pieplūdumu sievietes dzimumorgānos un veido vēl nebijušas sajūtas. Prezervatīvu virsma ar baudas punktiņiem arī ir kā stimulēšanas palīglīdzeklis. Protams, tas prasīs vairāk pūļu, bet šāda veida inovācijas kopā ar rūpēm liks sievietei justies ērti un palīdzēs sasniegt to, ko jūs abi esat pelnījuši, – lielo O!

Noteikti apsveriet dažādu seksa rotaļlietu izmantošanu, kuras kļūs par noderīgiem palīglīdzekļiem, lai sniegtu baudu savai mīļotajai. Dažreiz vīrieši seksa rotaļlietas uztver kā ’konkurentu’, bet patiesībā tās nav ienaidnieces, bet gan sabiedrotās – atbalsta rīki, lai tu kļūtu par labāku mīlētāju.


Komunicē!
Katra sieviete ir unikāla un ir dažādas lietas, kas satrauc katru no viņām. Vienīgais veids, kā uzzināt viņu domas, ir… jautāt. Durex aptauja liecina: vairāk nekā puse aptaujāto sieviešu (56%) apgalvo, ka viņas nejūtas komfortabli, runājot ar savu partneri par intīmo brīžu detaļām. Mēģiniet to izdarīt smalki! Nevajag uzdot tiešus un vienkāršus jautājumus, piemēram: vai šādi jūties labi?  - Viņai būs diezgan neērti tev atbildēt – ne visai. Tā vietā mēģini uzdot tādus jautājumus kā – stiprāk vai maigāk? Ātrāk vai lēnāk? Šādi jautājumi mudina partneri izpaust to, ko viņa patiešām vēlas. Tas arī ļauj tev iepazīt mīļotās ķermeni un iemācīties sajūtas, kas viņu aizrauj. 


 

Reklāma
Reklāma