Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

JOKU KONKURSS: Mammas augums

Aleksis 6 gadi.  Alem saku, lai nobildē mani. Skatos bildi. Saku: "Ak dievs, resna kā govs." Ale saka:  "Ko tu sevi tā apsaukā? Tu esi maziņš ruksītis ar lielu vēderu, resnām kājām un dibenu. Tā tak, mammu, labāk skan!"   _____________________________________________________________________________________________  

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Ķiršu saldā zupa
Laiks ogu zupām!

Receptes » Ievārījumi un konservi

Jāņogu kečups jeb ogu čatnija recepte

Recepte / Ievārījumi un konservi | Skatījumi 7677

To var saukt gan par kečupu, gan arī modernā vārdā - čatniju. Ogu un garšaugu virums der pie sāļiem ēdieniem. 

 
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Etiķis 5% 80 mil
2. Krustnagliņas 10 gab.
3. Kanēlis 2 tējkarotes
4. Malti melnie pipari 2 tējkarotes
5. Cukurs kg.
6. Jāņogas 1 kg.

Jāņogas atdala no ķekara un nomazgā. Ņemam katliņu ar biezāku dibenu un liekam uz uguns. Sasilušā katliņā beram piparus, krustnagliņas, kanēli. Ļaujam kādu minūti garšvielām sadraudzēties, tad beram klāt jāņogas, cukuru un etiķi. Vāram kāds minūtes 20.

 Pasniedz pie gaļas ēdieniem. Vai kartupeļu pankūkām.   Lai labi garšo :)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Inese Stuģe
Raksts publicēts 6. Jul 2015 08:00



 

LAPAS KARTE