Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Onkuli, tu esi zaglis!

Mūsu trīsgadīgais dēls šobrīd ir aizrāvies ar policijas darbu un lomu spēlēm. Mājās esam runājuši, ko dara policisti, un dēls to labprāt izspēlē dažādās situācijās. Reiz kāpņutelpā satikām kaimiņu, uzsākām sarunu un pēkšņi dēls svarīgā balsī paziņo: "Onkuli, tu esi zaglis, tu nozagi man maku!" Es nobālēju, bet kaimiņš acīm

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Ķiršu saldā zupa
Laiks ogu zupām!

Receptes » Ievārījumi un konservi

Ķiršu ievārījuma recepte un padoms, ja slinkums izņemt kauliņus

Recepte / Ievārījumi un konservi | Skatījumi 5989

Steidzam lasīt ķiršus un gatavot ievārījumu, kamēr ķiršus nav nolasījuši kārumnieki strazdi!

Ķiršu ievārījumu var vārīt arī ar kauliņiem, tad ogas sadursta ar adatu.
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Ūdens 2 1/2 glāzes
2. Cukurs 1 kg
3. Ķirši 1 kg

Pagatavošana: ķiršus izlasa, nomazgā, izņem kauliņus, liek emaljētā traukā kārtām ar cukuru un atstāj uz dažām stundām, līdz sāk izdalīties sula, liek katlā, maisot uzvāra un uz lēnas uguns vāra gatavu, periodiski noņem putas. Ķiršu ievārījumu var vārīt arī ar kauliņiem, tad ogas sadursta ar adatu.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 14. Aug 2015 12:00



 

LAPAS KARTE