Biezpienkūka ar āboliem un mellenēm (gatavošana pa soļiem)
-uztaisām mīklu un liekam ledusskapī uz stundu
-biezpienu sajaucam kopā ar skābo krējumu, pieberam klāt vaniļas
cukuru un iecilājam stingrās putas sakūltu olas baltumu.
-veidnē liekam mīklu, uzberam sagrieztus ābolus un
mellenes.
-lejam virsū gatavo biezpiena masu.
-liekam cepties cepeškrāsni 180 grādos, apmēram 40 minūtes.
Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Biezpiens - 500.gr
- Skābs krējums - 200.gr
- Olas baltumi - 3.gab
- Āboli - 2.gab
- Vaniļas cukurs
- Mellenes
- Mīkla
- Sviests - 200.gr
- Cukurs - 100.gr
- Milti - 300.gr
- Olas dzeltenumi - 3.gab