Biezpienkūka ar āboliem un mellenēm (gatavošana pa soļiem)

Foto: Anna Kovaļcuka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Anna Kovaļcuka


-uztaisām mīklu un liekam ledusskapī uz stundu

-biezpienu sajaucam kopā ar skābo krējumu, pieberam klāt vaniļas cukuru un iecilājam stingrās putas sakūltu olas baltumu.

-veidnē liekam mīklu, uzberam sagrieztus ābolus un mellenes.
-lejam virsū gatavo biezpiena masu.

-liekam cepties cepeškrāsni 180 grādos, apmēram 40 minūtes.

Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Biezpiens - 500.gr
  • Skābs krējums - 200.gr
  • Olas baltumi - 3.gab
  • Āboli - 2.gab
  • Vaniļas cukurs
  • Mellenes
  • Mīkla
  • Sviests - 200.gr
  • Cukurs - 100.gr
  • Milti - 300.gr
  • Olas dzeltenumi - 3.gab