Ķiršu un piena želeja (gatavošana pa soļiem)
1)želatīnu pārliet ar aukstu ūdeni, atstāt, lai uzbriest
2)gatavo želatīnu liek katliņā, lai izkūst, bet NEUZVāRAM
3)pielejam pie ķiršu kompota 3 ēd. k. želatīna.
4)pusi no želejas lejam trauciņā - liekam ledusskapī
5)pie piena piebērt cukuru un palikušo želatīnu
6)kad želeja sastingusi, uzlejam piena želeju un liekam atpakaļ
ledusskapī
7)un lejam pāri vēlreiz ķiršu želeju
8)gatavs! - es ēdu ar ķiršu jogurtu:)
Recepti iesūtīja: Anna Kovaļcuka, Gatavojamies Valentīndienai! Saldā recepšu konkursa dalībnieki
Sastāvdaļas
- Cukurs - 1.ēd.k.
- Želatīns - 20.g
- Piens - 100.g
- ķiršu kompots - 150.g