Kaneloni ar spinātu - biezpiena - vistas pildījumu
Makaroni ar vasarīgu un veselīgu pildījumu!
200 g spinātus apcepam sviestā, pievienojam sagrieztu papriku,
garšvielas (man bija saldēti spināti).
Vistas fileju ap 100 g izvāram, sīki sagriežam. Biezpienam
pievienojam vistu, spinātus, mazliet rīvētu sieru, izmaisām un
pildām kaneloni.
Cepamtraukā ielejam mazliet balto mērci, ko gatavo sekojoši:
50 g sviestu izkausējam katliņā, pievienojam 2 ēd.k miltus,
izmaisām un tad pievienojam 500 ml pienu+ 100 ml saldo krējumu.Visu
uzvāram, līdz sabiezē mazliet.
Traukā, kur ielieta mazliet mērce, ieliekam sapildītos kaneloni un
tad tiem pāri pārberam atlikušo mērci. Cepam ap 180 grādos ap 20
minūtēm, tad pāri pārkaisām rīvētu sieru, daudzums pēc vēlēšanās un
cepam vēl ap 5-7 minūtes.
Sastāvdaļas
- Vistas fileja - 100.g
- Spināti - 200.g
- Biezpiens - 200.g
- Piens - 500.ml
- Saldais krejums - 100.ml
- Paprika - 1/2.gab
- Siers - 10-150.g
- Garšvielas.pēc garšas
- Sviests - 50.g
- Milti - 2 .ēd.k.