Grāmata par garšaugiem
Grāmatā iekļauti 25 garšaugi, kurus katrs var audzēt arī pats savā piemājas dārziņā, dzīvoklī uz palodzes vai uz lodžijas.
Šīs bagātīgi ilustrētās grāmatas autore ir Latvijā pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja un Radio SWH „balss” Iveta Galēja. Grāmatā iekļauti 25 garšaugi, kurus katrs var audzēt arī pats savā piemājas dārziņā, dzīvoklī uz palodzes vai uz lodžijas. Grāmatā iztirzāti dažādi garšaugu praktiskās izmantošanas aspekti. Aprakstīta augu izcelsme, ieviešanas vēsture, tradicionālā pielietošana dažādās zemēs, kā arī izmantošanas iespējas mūsdienās — virtuvē, ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai.
Lasītājs uzzinās:
• 75 detalizētas receptes grāmatā minēto garšaugu kulinārai
izmantošanai,
• desmitiem vēl citu recepšu novārījumu, uzlējumu, tēju, komprešu
un vannas ūdens gatavošanai,
• informāciju par dažādu garšaugu īpatnībām, audzēšanas prasībām un
savstarpējo saderību,
• padomus garšaugu ievākšanai un uzglabāšanai.
Kā “atsvaidzināt” tik pierasto olu kulteni? Ko darīt ar lielveikalā
nopirktajām salvijas lapām? Kādi augi izmantojami kā līdzeklis pret
saaukstēšanos vai gremošanas uzlabošanai? Atbildes uz šiem un
daudziem citiem jautājumiem meklējiet grāmatā „Garšaugi”.
Izmantojiet pasaules pieredzi savās mājās!
Cena Zvaigzne ABC grāmatu veikalos 7,98
Ls.
Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv