Bauda kā prioritāte: piecas svarīgākās intīmpreces sievietēm

Dažādi garumi, platumi, izmēri un krāsas. Intīmpreču klāsts ir bezgala daudzveidīgs un raibs. Kā neapmaldīties pieaugušo rotaļlietu veikalā un iegādāties to, kas vislabāk derēs tieši Tev? Šajā rakstā pastāstīsim par piecām svarīgākajām intīmprecēm, kuras iesakām ikkatrai sievietei.
Sekss nav stāsts tikai par klasisko penetrāciju – tas var būt daudzveidīgs un aizraujošs, domājot par dažādām ķermeņa zonām.

FOTO: Publicitātes foto

Sekss nav stāsts tikai par klasisko penetrāciju – tas var būt daudzveidīgs un aizraujošs, domājot par dažādām ķermeņa zonām.

Womanizer: orgasma karalis

Womanizer ir gaumīgs stimulators, kas darbojas ar Pleasure Air tehnoloģiju, ļaujot pulsējošai gaisa plūsmai glāstīt klitoru, “apdāvināts” ar nevainojamu funkcionalitāti un ērtumu. Maigā silikona pieskāriens un kāda no 14 stimulācijas intensitātēm – no klusiem čukstiem līdzīgām līdz tādām, kas tev pašai liks kļūt priecīgi skaļai. Turklāt ar Womanizer sasniegt šo mirkli ir iespējams dažu minūšu laikā.
 

Viss tavai g-zonai

Lai stimulētu g-zonu, iesakām izmantot stikla mantiņas. Tās ir stingras, taču reizē maigas, ir piemērotas dažādiem izliekumiem, tām nav papildu mākslīgas vibrācijas, un ir ar gludu virsmu, kas kalpos ne tikai kā lielisks g-zonas stimulators, bet arī dažādām sajūtu spēlēm. Iesakām izmēģināt karstuma / aukstuma spēles, piemēram, ieliekot stikla mantiņu uz pāris minūtēm saldētavā, lai iegūtu vēl nebijušas sajūtas!


Izmēģini arī citas ķermeņa zonas

Sekss nav stāsts tikai par klasisko penetrāciju – tas var būt daudzveidīgs un aizraujošs, domājot par dažādām ķermeņa zonām. Neatkarīgi no tā, vai vēlme izmēģināt anālo seksu ir bijusi vienmēr klātesoša, vai ir gribējies tikai saprast, “kā tas būtu”, rekomendējam sākt ar anālajām mantiņām. Geisha double anālais stimulators ir lieliska mantiņa iesācējiem – tajā iekšā ir grabulītis, kas veido  manuālu vibrāciju, tādējādi sniedzot papildu stimulāciju. Stimulatora pamatne ir veidota kā enkurs – ērtākai satveršanai un drošākai lietošanai.
 

Klasika: vibrators

Reklāma
Reklāma

Laiki mainās, taču klasikas paliek, – ja nav vēlmes izmēģināt jaunas tehnoloģijas, vienmēr ir iespējams iegādāties jau pārbaudītas vērtības: vibratoru! We-vibe vibrators ir veidots no zīdaini gluda, ķermenim draudzīga materiāla – medicīniskā silikona – ar diviem spēcīgiem motoriem – viens vibratora galā, G punkta stimulācijai, un otrs vibratora vidū, kas stimulēs maksts ieeju. Tā forma, kas īpaši veidota ar asimetriskām rievām, bez piepūles pārvērš smalkās kustības baudpilnā sensācijā – ar rotējošām rokas kustībām stimulēs G punktu. 

Rave 2 ir pielāgojams leņķis, kas ļauj mantiņai pielāgoties sievietes ķermeņa anatomijai. 

Izbaudi stimulējošu vibrāciju, ko dāvā divi individuāli kontrolējami motoriņi ar 10 dažādiem vibrācijas ritmiem un ar 10 iespējamiem stiprumiem, kurus ir iespējams papildināt ar paša veidotiem vibrācijas režīmiem, izmantojot mobilo lietotni. 
 

Vibroola pāru spēlēm

Vienmēr ir bijusi vēlme izbaudīt stimulējošas sajūtas, pat atrodoties tālu vienam no otra? Tādā gadījumā lieti noderēs We-vibe Jive 2 vibroola. Šī tālvadības vibroola ir  darbināma mobilajā lietotnē, bet tuvumā – arī ar tālvadības pulti. Vairāku leņķu izvēle ‘astītes’ locījuma vietā, ļauj to pielāgot tā, lai vienlaicīgi ar G punktu tiktu stimulēts arī klitors. Klusa, darināta no zīdaini gluda un ķermenim draudzīga materiāla, vibroola Jive 2 sagādās daudzveidīgus baudāmus piedzīvojumus gan mājās, gan ārpus tās, ar tavu partneri pat esot tūkstošu kilometru attālumā vienam no otra. Izvēlies no 10 vibrācijas veidiem un 10 intensitātēm, kā arī izmanto vairāk iespēju We-Connect lietotnē. Ar rotaļlietu vari vēl baudāmāk pavadīt laiku vannā vai dušā, jo tā ir pilnībā ūdensizturīga. 
 

Neaizmirstam par lubrikantu!

Sekss kļūs daudz baudpilnāks, ja izmantosi lubrikantu! SEXYSTYLE veikalos ir pieejams plašs klāsts ar lubrikantiem, atliek tikai izvēlēties sev vēlamo. Ikviena seksa rotaļlieta ir jālieto ar tai piemērotu lubrikantu. Lielākajai daļai seksa rotaļlietu derēs tikai ūdens bāzes lubrikanti, kas nebojās to funkcionalitāti, taču atsevišķām mantiņām derēs arīdzan silikona lubrikanti, piemēram, tām, kuras izveidotas no stikla, – par to, kurai mantiņai piemērots kurš lubrikants, vislabāk uzzināt, jautājot SEXYSTYLE konsultantam, vai ielūkojoties SEXYSTYLE mājas lapā. Noteikti neaizmirsti, ka anālajām spēlēm jāizmanto anālais lubrikants!

Saistītie raksti