Izzini savu seksualitāti caur meistarklasēm!

Kas tas – šibari? Vai uzbudinājums veidojas galvā, vai dzimumorgānos? Kā vislabāk sniegt baudu sievietei? Šie un daudzi citi jautājumi tiek atbildēti SEXYSTYLE meistarklasēs, uz kurām ir aicināts ikviens interesents, lai izzinātu seksualitātes un baudas pasauli vēl padziļinātāk! Šajā rakstā iepazīstināsim jūs ar pāris interesantām meistarklasēm, ko piedāvā SEXYSTYLE!
Šajā rakstā iepazīstināsim jūs ar pāris interesantām meistarklasēm, ko piedāvā SEXYSTYLE!

FOTO: Publicitātes foto

Šajā rakstā iepazīstināsim jūs ar pāris interesantām meistarklasēm, ko piedāvā SEXYSTYLE!

Baudas anatomija jeb lieliska seksa ABC

Šajā padziļinātajā meistarklasē dalībniekiem būs iespēja atsvaidzināt esošās un iegūt jaunas zināšanas par priekpilnas un veselīgas seksuālās dzīves stūrakmeņiem – fizioloģiju, intīmo veselību, drošību un, protams, baudu! Meistarklasē tiks kliedēti mīti un pārrunātas tipiskākās situācijas, ar kādām saskaras pāri, kā arī sniegti praktiski padomi un atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par ķermenisko baudu. Dalībnieki uzzinās mazāk zināmus faktus par sava ķermeņa intīmajām zonām, iepazīsies ar precīzu baudas orgānu uzbūvi un uzbudinājuma veidošanās principiem, kas ļaus izprast, kā sniegt vēl patīkamākas sajūtas sev un partnerim.

 

Šibari pamati jeb erotiskā siešana

Šī meistarklase ir piemērota ikvienam, kuru ieinteresējusi leģendām apvītā erotiskās sasiešanas māksla no Japānas – šibari (shibari). Tās dalībnieki spers pirmos praktiskos soļus šibari prakses iepazīšanā un atklās tās kulturālo, sociālo un psiholoģisko daudzpusību. No vienas puses, šibari ir erotiska spēle, kuras laikā dzimst spēcīgas emocijas, notiek partneru fiziska un garīga satuvināšanās. No otras – izteikti disciplinēta virves izmantošana un īpaša sasiešanas tehnika. Rezultātā veidojas estētiski pievilcīgs un sajūtām bagāts seksualitātes, varas, uzticēšanās, sāpju un baudas kokteilis, kas, prasmīgi izmantots, padara attiecības dziļākas un aizraujošākas.

 

Bauda vulvaris - viss par fingeringu un kunilingu

Meistarklase Bauda Vulvaris™ domāta tiem, kas saprot, ka sekss nav tikai penetratīvais akts, kurā iesaistīts loceklis un maksts, jo ir daudz vairāk veidu un ķermeņa daļu, ar kuriem sniegt viens otram baudu. Šoreiz runa būs par baudu, ko varam uzburt ar pirkstiem,  fingeringu, un muti, - kunilingu.
 

Reklāma
Reklāma

Pētījumi liecina, ka daudzām sievietēm orālais sekss palīdz atslābinaties, fokusēties uz savām sajūtām un emocijām. Meistarklasē uzzināsi, kā sagatavoties šīm baudpilnajām nodarbēm, kuras pozas pamēģināt, kā un kādas rotaļļietas iekļaut šajās praksēs, lai abi partneri varētu izbaudīt procesu, un ar kādām glāstu tehnikām var eksperimentēt.

 

Fingerings parasti asociējas tieši ar vaginālo penetrāciju ar pirkstiem, bet tas nav vienīgais, ko ar tiem var darīt. Ar pirkstiem var stimulēt gan vulvu, gan maksti, gan ānusu, gan muti. Virspusēji un dziļi. Maigi un aktīvi. Lēni un ātri. Bauda tiek saņemta, lokaniem, jūtīgiem pirkstiem mijiedarbojoties ar ķermeni. Katra leņķa, kustības, spiediena, intensitātes izmaiņa sniegs nervu galiem jaunas sajūtas. Šī nodarbība būs par šo daudzveidīgo tehniku klāstu un iespējām.

 

Lai vai kādas būtu tavas seksuālās izglītības intereses, SEXYSTYLE parūpēsies par zināšanu un iemaņu attīstīšanu caur daudzpusīgām meistarklasēm! Ar pilnu meistarklašu programmu iepazīsties šeit.

Saistītie raksti